Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

5 o'clock tea с Вікторією Варлей

Героїнею нашого чергового 5 o’clock tea в ресторані “Одеса” стала акторка Вікторія Варлей.

Є особливий тип людей, в яких відчувається внутрішня енергія, пристрасть і любов до життя і в них неможливо не закохатися. Вікторія Варлей з тих, хто зачаровує з першої хвилини.

На нашу з нею зустріч я трохи запізнилася. Увірвавшись до зали ресторану Одеса і похапцем оглядаючи гостей, відразу ж побачила її. Віку неможливо не помітити. Вже дуже виділяється на тлі інших ця дівчина зі сліпучою посмішкою і іскристими очима.

Через пару хвилин ми вже пили чай, їли десерти і спілкувалися так ніби були знайомі вічність. Про що? Звичайно ж про кіно, а ще про кохання, пристрасті і чоловіків.

Вікторія Варлей – актриса театру та кіно. Популярна особистість, запальна та енергійна. Таку людину, як ти, завжди щось має надихати. Що тебе надихає?

Ти знаєш, люди. Життя це гра. Я граю на сцені і в кіно, але не припускаю людей, які грають в житті. Як актриса я завжди дізнаюся фальш. Ось щірі та відкриті люди – це моє натхнення.

В сучасності везіння – зустріти людей, які не носять масок, чи не так?

Звичайно, і мені дуже пощастило, з віком я почала відчувати людей. І всі недобрі поступово самі по собі відсіялися. І зараз, як ти і казала, я задоволена, мене оточують лише справжні друзі, хоча їх не так багато. Але є кілька близьких людей, з якими мені дуже комфортно. Це незважаючи на те, що я екстраверт і спілкуюся з величезною кількістю людей. Але мені достатньо кількох годин, щоб зрозуміти, що з себе представляє людина. Тому близьких мені друзів, особливо зараз, я дуже ціную.

За знаком зодіаку ти Лев – це означає, що жадібність ти не переносиш?

Я сама поділюся останнім, часто в житті так відбувалося, що були люди, які користувалися моєю щедрістю. Але я за те, щоб гра була не в одні ворота. Якщо я щось віддаю, то мені важливо отримувати віддачу. Не обов’язково фінансову, емоційну.

V V 1

Ти професійна актриса, чи були у твоєму житті особливо складні ролі?

Була одна така роль. Я вела щоденник від героїні навіть вдома. Мій молодий чоловік, з яким ми тоді жили, він просто зібрав речі і поїхав на час зйомок, сказавши мені лише: «Я взагалі тебе не знаю, хто ти?!».

Коли ті зйомки закінчилися, я змінила стрижку, колір волосся і просто поїхала. Мені отрібен був час, щоб відновитися і повернутися в норму. Тоді я просто злякалася, що заграюся.

Коли я ще вчилася, викладач з акторської говорив: «Не сприймайте професію актора занадто серйозно, тому що тоді можна збожеволіти або спитися». Тому я намагаюся після складних ролей повністю завантажити себе позитивом: спорт, друзі, походи.

Віка, а є роль, яку б ти хотіла зіграти?

Хотіла б зіграти роль людини, в якій уживаються відразу 10 особистостей. І щоб вони між собою конфліктували) Або божевільну жінку-маніяка, саме жінку бо роль чоловіка-маніяка вже мною зіграна)

Жінка-маніяк – це цікаво. Але ось, до речі, людину, в якій уживається купа особистостей вже буде грати Леонардо Ді Капріо.

Дійсно?

Так.

Чорт!

 V V 2

На Віці Варлей сукні від 3.1 Phillip Lim

Ти явно людина, яка керуються пристрастями, яке місце в твоєму житті займають почуття, любов?

Коли я була молодшою, я закохувалася постійно. Тоді мені було просто необхідно перебувати в стані перманентної закоханості. Акторам постійно потрібно переживати якісь емоції, страждання, це як паливо, яке дає внутрішні сили.

Твої очі просто світяться, особливо, коли ти тільки що говорила про пристрасті. Мені чомусь здається, що в твоєму житті вирують неабиякі пристрасті. Я не уявляю тебе в рівних звичайних відносинах.

Аліна, я взагалі не сприймаю рівні стосунки, мене вони навіть лякають. Наприклад, я не вірю, що людина може бути абсолютно доброю. У кожного є темна сторона. І в стосунках не завжди все має бути гладко. Особисто я не вірю, що є відносини без ревнощів, для мене це не любов або у людини кам’яне серце. Ми всі трохи схильні до скандалів, биття посуду та інше. Це, до речі, по моїй частині. (Сміється)

Сподіваюся, все обходилося без травм? 

Смертельних випадків не було, слава Богу. Але бувають різні ситуації. Можу кидатися ножами і всим чим завгодно, всим, що потрапить під руку. Я не можу сказати, що я власниця, я даю людині свободу і право вибору, але в глибині серця сподіваюся, що він цим не скористається.

Які три обов’язкові якості твого чоловіка.

Найперше – це почуття гумору, я люблю посміятися над собою. Друге – це чисте взуття. Не дивуйся, мене друзі іноді навіть називають Монікою (героїня серіалу Друзі). Я весь час все прибираю, чищу, вимиваю. Вдома у мене завжди ідеальна чистота, мене дратують відкриті тумбочки або розкидані по будинку шкарпетки. В цьому плані я педант, тому пункт чистоти зовнішньої, внутрішньої і домашньої для мене дуже важливий. І я чекаю, що мій чоловік повинен бути так само акуратний, як і я. І, напевно, третя важлива якість: він повинен, якщо так станеться, за мене побитися.

На фото Аліна Даниленко в комбінезоні BCBG Max Azriav v 3

Мені завжди було цікаво, чи грають актриси в повсякденному житті? Адже дуже складно не зіграти, коли можеш. Наприклад, коли ти починаєш зустрічатися з молодою людиною, буває, що іноді ти під настрійбереш і граєш якусь роль? 

Кожен раз!!! Якщо це перше, друге побачення, так точно. До десятого побачення молода людина не дізнається навіть десяти відсотків справжньої мене. Але це скоріше свідомий крок, щоб краще зрозуміти іншу людину. Я завжди граю, показую всі свої боку – і погані, і хороші. Можу іноді вести себе просто неадекватно. Пам’ятаєш як у фільмі як позбутися хлопця за 10 днів?

Тобто десять побачень молода людина проходить випробування вогнем?

Так, і якщо він проходить всі ці кола пекла, тоді я вже можу думати про щось далі і показати, що я насправді добра і пухнаста.

Як завоювати того, хто тобі подобається?

Найголовніше – не бути занадто нав’язливою і наполегливою. Чоловік він же мисливець і йому подобається боротися за жертву. Природно – жіночність! Ти повинна показати, що ти беззахисна дівчина, яка потребує чоловічої підтримки. Але не можна показувати, що ти взагалі безпорадна. Це особисто мої спостереження. А далі все залежить від тебе. Дівчата набагато мудріше чоловіків. Тому далі просто потрібно спостерігати і слухати свою інтуїцію. Мені здається, я вже на першому побаченні чітко розумію, характер чоловіка, наприклад, що йому можна говорити, а що краще взагалі не говорити НІКОЛИ.

Ок, про відносини з’ясували, давай про Нью Йорк. Ти досить довго там мешкала. Це абсолютно інша культура, ритм життя. Чи не сумуєш за американським мегаполісом?

Сумую дуже сильно. Коли повернулася до Києва, довгий час не виходила на вулицю, а коли вийшла і побачила, що ніхто не посміхається і всі в своїх проблемах, мені стало ще сумніше. Я, звичайно, все розумію, країна переживає нелегкий час, але я сумувала за цією енергією великого яблука. Дуже хочу туди знову поїхати, але не впевнена, що зможу там затриматися надовго. Тому що там все досить складно, і повно нюансів. Знаєш, кожен другий в Лос-Анджелесі актор, так що конкуренція там в нашій сфері величезна, і навіть талановитим людям вибитися вперед дуже складно.

Знаю, ти неймовірний шопоголік, чи не так?

Це навіть не смішно. Мені іноді здається, що це вже на рівні хвороби. У Києві я практично ніколи нічого собі не купую. Але дуже люблю європейські вінтажні магазини і маленькі риночки з прикрасами. Я можу там просто годинами ходити як по музею. У моєму гардероі плаття CHRISTIAN DIOR 70 х, шапочка 30 х років. Є речі, які так і лежать з бирками. Якщо я ходжу по магазинах з подругами, то просто прошу їх контролювати процес, щоб вони встигли мене вчасно вивести з магазину.

Є в твоєму гардеробі щось особливе, плаття, яке приносить удачу, наприклад?

У мене є одне бузкове плаття 40 х років, воно просто неймовірне. Я колись в ньому ходила на одне перше побачення. Після цього я не одягала його жодного разу. Мені так хочеться залишити ті спогади, що воно просто висить у шафі і радує мене своїм виглядом. Є ще червона шапочка в синій горошок, я її не одягаю, але не можу викинути, тому що, колись я її постійно носила, і все говорили «Ой це ж Варлей йде в червоній шапочці». Я дуже люблю взуття, кожна пара туфель для мене знакова. Є з них такі шалено дорогі і до того ж не дуже зручні пари. Але вони стоять і радують мене своєю присутністю в моєму гардеробі.

Ти нещодавно створила колекцію просто дивовижно гарних купальників. Мені вони чимось нагадують часи 60-70 років. Дуже незвичайні. Як взагалі прийшла ідея створення купальників?

Я довго шукала купальник, який  мені подобався, але на який була б прийнятна ціна, а не 5 000 грн. Не знайшла. І тоді вирішила, що зроблю купальники сама. Дуже хвилювалася при створенні цієї колекції. До речі, я надихалася естетикою 70х, знаєш, всі ці підліткові фото з дитячих таборів в семейшних альбомах. І зараз, коли ці купальники у мене замовляють мої подруги або дівчата з інших країн, я радію, що зважилася зробити щось нове.

Ну і наостанок, корисну пораду нашим читачкам від Віки Варлей.

Закохуйтеся!)

Частував ресторан “ОДЕСА”

Фотографував Ігор Македон

На Віке Варлей плаття від 3.1 Phillip Lim

nizhnyaja

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency