Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Сутінковий блюз: сукні подружок нареченої глубокого синього відтінку

Відкриваємо новий весільний сезон новими сукнями, актуальними трендами і свіжими ідеями поєднання кольорів.

Ніщо так не підкреслює сліпуче білий тон вінчальної сукні, як наряди подружок нареченої контрастного і глубокого кольору літніх сутінків. Насичені благородні відтінки синього – це позачасова класика. Вибравши цей колір в якості основного або додаткового тону на весілля – ви вже точно не прогадаєте! Тим більше що відтінок dark navy відкриває невичерпні можливості для створення нетривіальних колірних комбінацій для нарядів подружок невести.

Слід відзначити, що в США та країнах Західної Європи останнім часом традиція створення для подружок нареченої сукні однакового кольору і фасону втрачає свою  актуальність. Тепер подружки нареченної можуть підібрати фасон вбрання і навіть варіацію заданого відтінку, залишаючись при цьому вірними загальній  концепції кольору свята. Таке вільне трактування можемо спостерігати, наприклад, на весіллі асистентки Ріанни, у якій співачка виступила в ролі подружки нареченої.

Rihanna

Або ж, більш строгий варіант, коли подружки нареченої були обмежені у виборі відтінків, проте могли підібрати фасон і довжину, які найкращим чином підкреслять достоїнства фігури кожної дівчини.

20455a8437b48ec3bfccff0b0b82c86d

Дотримуючись цієї тенденції, стилісти Rent A Brand підібрали кілька образів для подружок нареченої, які об’єднує глибокий сутінковий відтінок і незмінну якість суконь.

Ніжная графіка

Прем’єра в колекції Rent A Brand – невагоме і дуже жіночне плаття в підлогу BCBG Max Azria з мереживними вставками з актуальної колекції бренда. Графічний V-подібний виріз і мереживний декор обіграємо за допомогою стильних чорних човників Gianvito Rossi з прозорими трикутними вставками, клатча Saint Laurent правильної прямокутної форми та сережками Kendra Scott.

5

Відтінки осені

Не дарма переважна більщість весіль припадає на осінній період – природа в цей час демонструє неймовірні фарби і поєднання кольорів, які можна використовувати не тільки в якості фону для весільної фотографії, але і як джерело натхнення для поєднання кольорів наряду подружки нареченої.

Темно-синє плаття з нової колекції Alice + Olivia з характерним декором спини доповнюємо туфлями кольору кориці Sergio Rossi, а також золотистим клатчем Diane von Furstenberg і завершуємо образ сережками Jemmini Jewelry.

1

Ягідний смузі

Мікс яскравих відтінків лісових ягід – кращий рецепт ідеального настрою. У складі нашого коктейлю плаття BCBG Max Azria чорничного відтінку, мерехтливі босоніжки кольору фуксії на високих підборах і малиновий клатч Mystique. В якості об’єднуючого елементу використовуємо вантажні сережки Lanvin.

4

Північне сяйво

Трохи зимового поєднання темно-синього і срібного відтінків створюють благородний образ. Жіночне плаття з жаккарда з V-подібним вирізом на спині Aidan Mattox доповнюємо туфлями з носочком кольору холодного металу, клатчем-Тондій Diane von Furstenberg і сережками з сапфірами Carolee.

2

Тендітне створіння

Абсолютно приголомшливе темно-синє плаття BCBG Max Azria з останньої колекції цього бренду, яке з’явилося в колекції Rent A Brand завдяки відгукам друзів сервісу в соцмережах. Делікатне мереживо ліфа і струмлива напівпрозора плісирована спідниця в підлогу створюють абсолютно чарівний образ.

Тут не потрібно ніяких різких контрастів, тільки легкі штрихи, що підкреслюють плавність ліній – чорні на нейтральному бежевому тлі мереживні босоніжки, шкіряний клатч Halston Heritage і сережки-шандельери Kenneth Jay Lane.

3

Є бажання експериментувати? Немає нічого простіше! Глибокий насичений синій колір – дуже вдячний відтінок для створення різних кольорових поєднань. З ніжно-рожевим або м’ятним образ стає м’яким, в комбінації з білим – чистим, а фіолетові відтінки створюють веселий настрій. Ідеальне плаття кольору dark navy напевно знайдеться в каталозі брендових суконь Rent A Brand.

Не впевнена в тому, з чого почати свій експеримент з образом? Звернись до нас, відправивши заявку через наш сайт або зателефонувавши за нашими телефонами, і наші стилісти-консультанти будуть раді поспілкуватися з тобою і підібрати для тебе цікаві сукні, які ідеально підійдуть тобі.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency