Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

12 речей, про які потрібно пам'ятати при пошуку весільної сукні

Збираєшся у весільний салон за сукнею? Прочитай список з 12 пунктів, які варто мати на увазі, відправляючись на свою першу весільну примірку.

1. Проведи попередню роботу.

Попередньо буде чудовою ідеєю переглянути і вибрати варіанти суконь, які тобі подобаються – в журналах, на pinterest і весільних порталах до того, як ти почнеш приміряти варіанти суконь безпосередньо в салоні. Запам’ятовуй бренди і дизайнерів, чиї весільні колекції тобі подобаються. А потім приходь, озброєна вирізками і збереженими на мобільному фото суконь. В цьому випадку консультанту буде простіше підібрати для тебе найбільш підходящі варіанти, а тобі буде легше зробити вибір, якщо ти свідомо звузиш свій діапазон відбору до того, що тобі подобається і підходить, виходячи з особливостей фігури. Якщо, переглядаючи фото суконь на нашому сайті, ти звернула увагу на якісь моделі, які тобі сподобалися, замов примірку безпосередньо цих суконь, щоб гарантувати їх наявність в салоні в  момент твого приходу.

2. Починай процес пошуку за 3 – 6 місяців, якщо ти шукаєш сукню для класичного весілля.

Наша порада – якщо ти готуєшся до класичного весілля і шукаєш сукню своєї мрії, тобі може знадобитися набагато більше часу на його пошук, ніж ти спочатку планувала. Іноді карти лягають таким чином, що вже перша примірка проходить успішно і ти знаходиш сукню, про яку мріяла. Але так буває далеко на завжди. З нашого досвіду, в середньому лише кожна друга наречена знаходить у нас плаття вже на першій примірці. Іншим необхідна як мінімум ще пара примірок, щоб визначитися з вибором, при цьому деякі дівчата приходять до нас в гості більш, ніж кілька разів перш, ніж знайдуть те саме плаття. Тому, чим більше часу у тебе в запасі – тим краще. З іншого боку, не варто починати шукати плаття занадто рано (наприклад за рік), тому що тоді ти ризикуєш зіткнутися з ситуацією, коли твоя думка про те, що ти хотіла б надіти , зміниться, а можливо, зміниться концепція весілля, і ти захочеш створити зовсім інший весільний образ, гризучи себе сумнівами щодо правильності початкового вибору.

dahlia pronovias Katreen2bigmir.ne

3. Починай процес пошуку за 5-8 місяців, якщо тобі потрібно надзвичайна особлива сукня на замовлення.

Якщо ти хочеш придбати сукню, що робиться на замовлення, плануй, що тобі необхідно почати процес за 6-8 месяців. Наприклад, якщо тобі сподобається плаття з другої лінії Vera Wang, якого немає в Києві, але його можна придбати в готовому вигляді у офіційного рітейлера Vera Wang в США (David’s Bridal) – на покупку і доставку сукні без подальшої підгонки потрібно близько одного місяця. З нашого досвіду, підгонка таких суконь робиться в 50% випадків, коли ми привозимо плаття на замовлення. Тому краще запланувати на весь процес хоча б 2 месяці.

Якщо  ти захочеш придбати весільну сукню з колекції Elie Saab, Jenny Packham або щось з першої лінії Vera Wang, варто розраховувати, що на примірку, коригування та доставку сукні буде потрібно не менше 6 -8 місяців, в залежності від сезону і кількості замовлень в цих будинках.  Необхідно розуміти, що черга на замовлення сукні першої лінії Vera Wang може бути набагато довшою, ніж ти думаєш, і на пошиття твого плаття з моменту першої примірки, для якої тобі доведеться виїхати на примірку за кордон (і в цьому випадку тобі знадобиться діючий паспорт) , буде потрібно не менше півроку.

У нас є можливість прискорити процес пошиття в залежності від того, де саме ми будемо робити для тебе замовлення. Наприклад, замовлення на пошиття сукні  Vera Wang в офіційного представника Vera Wang в Гонконзі часто обробляються швидше, ніж замовлення в США. Є й інші можливості прискорити пошиття твоєї ексклюзивної весільної сукні, але май на увазі, що це буде коштувати дорожче, тому, якщо ваше весілля відбудеться вже через 3-4 місяці, а ти  хочеш особливу сукню з першої лінії, плануй , що в вашому бюджеті з’явиться нова стаття за терміновий пошиття – це плата, яка стягується весільними будинками в такому випадку.

2011-wedding-dresses-vera-wang-white-vw351010-one-shoulder-ivory-gown-ruffled-textured-skirt

4. Заплануй час для примірки.

Плануй свої походи по весільних салонах протягом тижня, і розраховуй виділити на одну весільну примірку не менше години.

В будні дні в салонах набагато менше людей, ніж у вихідні, і ти зможеш в спокійній обстановці приміряти вподобані платья. Якщо ж ти звернешся в наш сервіс оренди суконь, можеш бути впевненою, що в який би день тижня ти до нас не звернулася – ми виділимо час твоєї примірки тільки для тебе, тому одночасно з тобою в нашому шоурумі не буде нікого.

Таким чином ти зможеш приміряти вподобані плаття в комфортній, а головне, конфіденційній обстановці, за відсутності сторонніх.

485331

5. Візьми з собою людину,  думці якої довіряєш.

З нашого досвіду, примірки, на яких присутні більше 3 і більше осіб, які супроводжують майбутню наречену, частіше закінчуються невдачею. Різнобій думок швидше відволікає, заважаючи прислухатися до себе і зробити усвідомлений вибір.

Найчастіше, найбільш продуктивними для майбутньої нареченої є примірки, на яких вона присутня з кимось, кому довіряє – це може бути мама, найкраща подруга або сестра.

6. Підготуйся до технічної частини до примірки.

Якщо для тебе важливо використовувати на весіллі каблук нестандартної висоти або певну коригуючу білизну – візьми туфлі з каблуком даної висоти і / або білизна на примірку. Так ти зможеш заздалегідь побачити, як це буде поєднуватися з вподобаним платтям.

1319379971 12-23-www.nevsepic.com.ua

7. Пам’ятай про концепцію твого весілля.

Стиль сукні буде залежати від того, в якому форматі і де ти хочеш робити своє весілля. Ти ж прекрасно знаєш, що є сукні, які за стилістикою будуть відмінно виглядати на березі моря, але погано виглядати на святкуванні в стилі прованс. Тому якщо ти плануєш тематичне весілля, в зв’язку з чим тобі потрібна сукня, що відповідає певним характеристикам, озвуч цю інформацію твоєму консультанту на примірці, щоб він в першу чергу підбирав для тебе варіанти суконь, що максимально підходять під потрібний тобі формат події.

dbi s12 vw370017 back.jpg

8. Для загального гарного настрою приходь на весільну примірку без яскравого макіяжу.

Будь ласка 🙂 Нам дуже важливо гарантувати, що кожна  дівчина, що до нас звернеться знайде сукню своєї мрії і вона буде в ідеальному стані. Тому ми інколи вимушені робити хімчистку абсолютно нової сукні, яка побувала на не дуже акуратній примірці. Кожна хімчистка весільної сукні з ніжного мережива і зі складними бісерними аплікаціями – додатковий стрес для самої сукні, і хоча наша прекрасна партнерська хімчистка робить максимально м’яку і гуманну чистку, ми все одно намагаємося максимально піклуватися про наші сукні і просимо клієнток поставитися з розумінням до цього моменту . Таким чином ти позбавиш себе і будь-який весільний салон від непотрібного стресу, в який зазвичай входять співробітники салону, якщо після примірки на весільній сукні залишиться пляма від червоної помади або тонального крему ..

681891 NSN268J35DHTS6V3NYLXK28LZPHHQK robe-de-mariee-manuela-pronovias-jpg H153321 L

9. Покупка чи оренда?

Якщо ти хочеш особливе і дуже дороге плаття, розглянь варіант не покупки, а оренди цієї сукні в сервісі прокату суконь. Весільні сукні зазвичай надягають тільки один раз. Ти зекономиш чимало грошей, якщо вибереш сукню напрокат, заплативши за нього лише невелику частину його вартості. Для прикладу в нашому сервісі оренди суконь можна взяти напрокат найрізноманітніші весільні сукні – як для камерного, так і для класичного весілля. Ціна оренди красивої сукні для камерного весілля складе в середньому 2 000 – 2 500 грн за 2 доби, в той час як вартість аналогічної нової сукні обійдеться тобі в 10 000 грн. Ціна оренди сукні для класичного свята, наприклад, сукні другої лінії Vera Wang складе 7 000- 7 500 грн, в той час як його покупка зараз обійдеться тобі в середньому в 25 000- 40 000 долл, якщо ти будеш купувати його безпосередньо в Штатах без посередників.

vera wang ad

10. Будь відкритою до інформації, яка до тебе надходить.

Так, ти можливо, прийшла в салон з розрахунком вибрати сукню в стилі годе і тільки його. Але ніколи не знаєш, можливо, сукня зовсім іншого крою, який ти раніше не розглядала, стане секретом саме твого щастя. Можливо і ні. Але може бути, і так. Так що будь відкритою і дай собі шанс просто приміряти щось абсолютно нове.

11. Пам’ятай про аксесуари.

А саме про фату, туфлі, весільні прикрасах і всі маленькі деталі, якими ти плануєш доповнити свій образ. Сукня – це лише один, нехай і найважливіший елемент картини. Крім сукні тобі як мінімум необхідні прикраси, вуаль або фата, туфлі. Купуючи плаття, тримай в думці повний образ, який ти плануєш створити. У нас ти зможеш знайти і взяти напрокат найрізноманітніші види фати, а також весільні вуалі, вінки ручної роботи, весільні сумочки і прикраси. навіть якщо ти не плануєш брати напрокат ці речі, попроси стиліста підібрати для тебе відповідну фату, щоб побачити, що краще підійде до твого плаття.

130907-wedding-hair-with-veils-4 1

12. Пам’ятай про те, навіщо ти вибираєш собі сукню.

Це не просто формальність. Твоя сукня  – запорука того, що це весілля запам’ятається тобі надовго. Ти повинна відчувати себе принцесою. Тому не вибирай суккню тільки тому, що вона на розпродажі / подобається твоїм подругам / ти вже подивилася 150 інших суконь і втомилася від пошуків.

У теорії, ти плануєш весілля, яке може більше не повториться, а значить, навряд чи тобі випаде можливість надіти ще з десяток весільних суконь на наступні церемонії, тому дозволь собі отримати задоволення від процесу і знайти те саме плаття, яке чекало саме на тебе.  Не переймайся, якщо не знайдеш свою  сукню з першого разу. Це як любов. Іноді все виходить відразу, іноді тобі потрібно поміряти не один десяток варіантів, щоб знайти те саме ідеальне. Тому пам’ятай про цінність часу і дивись пункт 2. А ми з радістю допоможемо тобі підібрати весільну сукню твоєї мрії. Наші консультанти буду раді допомогти тобі підібрати твій весільний образ. Подивися наші весільні сукні напрокат тут. І навіть якщо ти поки не знаєш, яка сукня тобі підійде, зв’яжися з нами, і ми обов’язково постараємося знайти для тебе твою ідеальну сукню.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency