Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

5 образів, без яких неможливо цією весною

Ця весна крім щасливого кохання повинна запам’ятатися твоїми яскравими новими образами. Вибирай свої нові образи для весни разом з нашими стилістами.

Новий рік повинен починатися в березні, коли повітря наповнюється тонким ароматом тільки-тільки пророслого листя, коли перші дійсно теплі сонячні промені боязко гладять шкіру і постійно хочеться посміхатися. Весна – час, коли спадають окови зимового одягу, коли хочеться закохуватися, танцювати до ранку і, звичайно ж, носити неймовірні сукні. Весна надає безліч причин  вийти в світ в новому образі – адже це час українських тижнів моди, перших побачень, кінофестивалів, весіль і останніх дзвінків. Саме для цих випадків стилісти Rent A Brand підібрали п’ять актуальних весняних образів, адже весна – час щасливих змін, чи не так?

Побачення

Це приголомшливе плаття Jason Wu відмінно підійде для першого побачення – суворе і закрите спереду і таке багатообіцяюче зі спини. Ніжність тканини відтіняють графічні аксесуари з прозорого пластика – клатч Chanel і намисто Feja Morfeja Jewelry. Поєднуй зі світлими мінімалістичним босоніжками з ремінцем на щиколотках.

свидание

Весілля подруги

Квітень і особливо травень – місяці, коли багато хто вирішує провести церемонію одруження і це не дивно – м’яка погода, соковиті кольори навколо і відмінний час для весільної подорожі. Якщо ти отримала запрошення на весілля подруги можна підібрати наряд в яскравих весняних кольорах. Чому б не вибрати сукню BCBG Max Azria, ідеально підкреслює витончену фігуру, доповнити його кольє-конфетті Kate Spade New York, яскраві босоніжки і клатч-Тондій Diane von Furstenberg.

свадьба подруги

Ukrainian Fashion Week

Зірки street style і fashion-блогери продумують, в чому будуть відвідувати покази улюблених дизайнерів ретельно і задовго до старту тижня моди. Гарним тоном в даному випадку зупинити вибір на речах або аксесуарах з колекції дизайнера, на показ до якого ти прямуєш. Але це швидше прояв симпатії, а не догма, тому пропонуємо універсальний варіант наряду для одного з днів нинішнього модного марафону. Комбінезон BCBG Max Azria з сіточкою на грудях і розрізом на спині в даному випадку абсолютно безпрограшний варіант. Доповнюємо його масивним кольє House of Harlow 1960 лодочками модного металевого відтінку і клатчем з кольчуги BCBG. Кольоровим акцентом в даному випадку послужить червона помада.

ufw1

Останній дзвоник

За спиною довгі місяці, проведені над підручниками, перше кохання і перші розчарування, попереду – іспити, випускний і офіційно доросле життя. Останній дзвінок – привід подякувати викладачів і чудово провести час з друзями. І для лінійки, і для вечірки на честь останнього навчального дня підійде це пастельне міні-плаття BCBG Max Azria, яке поєднуємо з «цукерковими» туфлями з шипами в тон і сережками Jemminy Jewelry. В руки беремо тематичний клатч-книгу doob.vosk.

последнии звонок

Відкриття кінофестивалю

Вибір наряду на відкриття кінофестивалю, вручення музичної премії або будь-який інший захід, що передбачає наявність червоної килимової доріжки, фотокола і вечірнього дрес-коду – це завжди квест. Тут важливо не помилитися з фасоном сукні, тому варто довіритися дизайнерам, в чиїх лекалах можна бути впевненим на всі 100%. До таких належить, звичайно ж, Vera Wang. Наприклад, ця чудова смарагдова сукня з  чорними стрічками на спині з вечірньої лінії бренду – ідеально підкреслить переваги фігури. І до речі, ця сукня Vera Wang вигідна також тим, що не вимагає яких-небудь додаткових аксесуарів. Ну, хіба що, довгі сережки і тонкий браслет Givenchy, човники з прозорими вставками і клатч Bottega Veneta.

красная дорожка1

Очікуюте інші важливі заходи цієї весни? У вечірній колекції дизайнерських суконь Rent A Brand ти завжди знайдеш сукню для твого будь-якого випадку. Не впевнена, що підібрати? Просто зв’яжися з нашим консультантом по тел (063) 616 12 59 або (067) 773 44 60 і ми обов’язково допоможемо підібрати твою ідеальну вечірню сукню.

(063) 616 12 59

(067) 773 44 60

(063) 616 12 59

(067) 773 44 60

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency