Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Family portrait: сумісні наряди мами і доньки

Пограємо в дочки-матері – підберемо гармонійну вечірню сукню для себе і свого малятка.

Це справді виглядає дуже мило, коли мами і їх маленькі доньки (як і тата зі своїми синами) вибирають сумісні наряди,  не обов’язково однакові, але приблизно схожі. Особливо ефектно подібні сети виглядають на фото – ви і ваша маленька копія. Для молодої мами – це чудовий «офіційний» привід пограти в ляльки – підібрати наряд, зробити зачіску, а для дочки, для якої років до восьми-дев’яти мама беззаперечний авторитет і найкрасивіша жінка в світі, це привід ототожнити себе з цим самим авторитетом. чи не в однаковому, але в схожому – тонкий хід: натякати, але не говорити прямо, давати підказки, але нехай оточуючі самі здогадуються навмисно чи ви підбирали образ або це вийшло само собою. Для повсякденного життя можна обігравати наряди з одним принтом, а для урочистих випадків – експериментувати з сукнями різних фасонів, зшитих з схожою тканини. Стілісти Rent A Brand розділяють найтеплі почуття по відношенню до подібних ігор в «дочки -матері» і підібрали для вас декілька сумісних нарядів, сукні не обов’язково один в один схожі, але загальну атмосферу єдності передають найкращим чином.

Ніжний образ

Чиста і створююча безневинний образ маленька біла сукня з жаккардової тканини – стане чудовою основою коктейльної look’а. Для мами підбираємо сукню з колекції DKNY, доповнюємо його кольє Oscar De La Renta з кристалами і білим з металевою фурнітурою клатчем House of Harlow 1960 і завершуємо образ туфлями з металевим блиском. Для доньки вибираємо біле жаккардовое плаття Piaf, на яке в прохолодний день можна накинути болеро з такої ж тканини. Образ «ніжного янголятка» завершуємо за допомогою обруча Corona de Flores, блискучих Сліппер з бантами і клатч у вигляді серця Jessica McClintock.

1

В унісон

Цей образ особливо гарно буде виглядати під час фотосесії – складне колірне рішення, різні фактури, правильні фасони. Основа цього family look сукні з колекції британського бренду Burberry. У випадку з сукнею-футляром для мами, доповнюємо його незвичайною прикрасою Marni, клатчем Diane von Furstenberg, човниками в тон сукні і, звичайно ж, ягідного кольору помадою. Для дочки: з милою сукнею буде добре виглядати лаконічний обруч і такого ж відтінку балетки.

2

Шовк і оксамит – класичне поєднання

Розкішна глянцева поверхня чорничної сукні для мами відмінно відтіняє матову текстуру оксамитового плаття дочки. Для образу мами вибираємо стриману сукню Carmen Marc Valvo, а також темні човники, клатч Saint Laurent, сережки Carolee, відтіняємо образ темно-малиновою помадою. Образ дочки, в основі якого оксамитова сукня Piaf, завершуємо лаконічним обручем з шовковим бантом і темними балетками.

4

Романтика чистої води

Вечірня сукня в стилі прекрасної Золотої епохи Голлівуду Sue Wang – для мами і мила сукня Zoe в схожій колірній гамі для дочки – разом створять гармонійну пару. Материнський look завершуємо за допомогою сережок Jules Smith, золотистого мінодьера Jessica McClintock і човників без каблука. Образ дочки завершуємо  обручем і золотистими балетками.

3

Все в ажурі

Мереживо, контраст червоного і чорного – занадто драматично для сімейного портрету? Зовсім ні, якщо у сукні фасон lady like. Вишневе плаття ML Monicque Lhuillier виглядає по-дівочому кокетливо, особливо в поєднанні з клатчем Valentino c великим бантом. Завершуємо образ мами чорними човниками на високій шпильці і кольє Lanvin. Мереживні сукні Zoe доповнюємо шпилькою з бантиком і милими лаковими балетками.

5

Зазирни в нашу колекцію вечірніх суконь і замов на примірку сукні, які ти хотіла б приміряти, і наші стилісти-консультанти будуть раді допомогти тобі підібрати необхідний образ.

 

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency