Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Казкові перетворення: у чому зустрічати Новий рік

У пошуках своєї ідеальної сукні для новорічних свят? Наші стилісти знають і розкажуть про те, яка сукня принесе тобі удачу у новорічну ніч.

Ось і настав грудень, місяць, коли покриті свіжим морозцем, ніби кришталеві, дерева і ліхтарні стовпи перетворюють знайомі вулиці в ілюстрацію до казки Лускунчик, коли навіть найбільші циніки починають, самі того не помічаючи, перебирати  різні варіанти і обирати одне, те найзаповітніше бажання , яке буде загадане в останні секунди року, що минає. Дивно, але саме в цей період наші серця з нетерпінням чекають на зміни і вірять, що все обов’язково зміниться в кращий бік…

В грудні прийнято підводити підсумки, підтягувати «хвости», завершувати довготривалі проекти, будувати плани на найближче майбутнє і святкувати-святкувати-святкувати закінчення всього старого і відзначати  перспективи, що відкриваються. А ще, Новий рік – це можливість спробувати жити по-іншому, ввести в своє життя нових людей, відкрити для себе нові місця, приміряти нові образи. Адже мільйон різних новорічно-різдвяних вечірок, корпоративів – ідеальне місце для розширення кола спілкування і експериментів зі вбраннями. А стилісти Rent A Brand будуть в цей період хрещеними-феями, готовими підібрати кілька варіантів святкових образів, щоб і на тематичній вечірці, і на корпоративному святкуванні, і в саму новорічну ніч, ви відчували себе просто чарівно.

Кольори 2015 року.

По не так давно з’явившимися в наших краях традиції, перш ніж вигадувати собі образ для святкування нового року, ми розшукуємо інформацію про те, яка тварина і колір, згідно зі східним календарем, володарюють у прийдешньому році. І мало кого хвилює той факт, що тотемна тварина вступає в свої права лише в лютому, головне, що отримані знання допоможуть зняти з нас муки вибору кольору новорічної сукні. 2015-й – рік синьо-зеленої кози (або вівці), а це означає,що ми будемо задобрювати міфічну тварину вбранням відтінку хвої або  смарагдовими аксесуарами.

Відтінки нового року: смарагдовий.

Якщо вас приваблює східна міфологія або ж, вам просто йдуть яскраві відтінки зеленого, стилісти Rent A Brand пропонують приміряти абсолютно приголомшливе плаття Vera Wang смарагдового кольору з гарно перехресними на спині чорними стрічками. Додайте новорічного настрою, туфлями з блискучою поверхнею, блискучим клатчем Diane von Furstenberg, а також масивними сережками Kenneth Jay Lane.

Новыи год1

Безпрограшний чорний

У цьому образі йдемо від зворотного – беремо за основу чорний колір сукні зі шкіряним топом Alice + Olivia, і додаємо кілька смарагдових штрихів у вигляді комплекту зі браслету та сережок J.Crew, створених у вінтажній стилістиці. Гарно в цьому образі буде виглядати клатч Diane von Furstenberg зі витисненою шкірою, візуально підтримуючи фактуру топа. Цей образ – варіант на всі випадки життя – підійде як для самої новорічної ночі, так і для доноворічних вечірок.

новыи год 5

Вражаючий червоний

Якщо говоримо- Valentino, маємо на увазі червону сукню, говоримо “червону сукню” – маємо на увазі Valentino. Правильний червоний колір, правильний фасон, правильна довжина – в цій червоній сукні Valentino все вивірено до найдрібніших подробиць. Посилимо концентрацію розкоші ажурними прикрасами Stella & Dot і золотистим мінодьером Whiting & Davis, додамо червону помаду і  новорічний образ  готовий.

Новыи год4

Королівський синій

Нині вкрай актуальний силует сукні Aidan Mattox – ідеальне рішення для святкування нового року – в міру елегантно, в міру затишно, в міру блискуче і дуже жіночно. Це абсолютно нова розкішна сукня зі останньої колекції Aidan Mattox- ми замовили в цьому грудні спеціально для новорічних свят, і в реальності, воно ще ефектніше, ніж на фото. До речі, з таким глибоким синім ідеально поєднується глибокий винний відтінок, як у каменів на кольє Sorel’s crystals. Доповнити образ можна атласними туфлями з відтінком, що перегукуються з кольором орнаменту на спідниці, а також чорним клатчем Bottega Veneta. Чудово підходить для зустрічі нового року в заміському ресторані.

Новыи год3

Ігри з вогниками: більше блиску

Новорічне освітлення, гірлянди, що переливаються, бенгальські вогні, блискучі іграшки на ялинці – все це створює оптимальний фон для появи Вас в цій сукні Alice + Olivia, в стилі Гетсбі, створеній, ніби спеціально, для святкування нового року в нічному клубі. У даному випадку, чим більше блиску, тим краще, тому підсилюємо ефект мерехтливими туфлями, клатчем Diane von Furstenberg і подовженими сережками Givenchy.

Новыи год2

Сподобався один з цих образів? Хочеш забронювати одну із запропонованих суконь і аксесуари? Все ще міркуєш над тим, що обрати?

Подивися нашу колекцію вечірніх дизайнерських суконь і замов примірку суконь, які тобі сподобалися. А краще подзвони нам – наші стилісти будуть раді проконсультувати тебе і, допоможуть підібрати ту саму ідеальну сукню, яка обов’язково принесе тобі удачу у новорічну ніч.

Ми будемо раді знайти для тебе саме твою сукню для твоєї найщасливішої новорічної історії. Ми віримо, що щасливе життя – це щасливі історії, а історії з нашими сукнями завжди саме такі.

 

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency