Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Весільний монохром: чорно-білі сукні для подружки нареченої

Чорне не одягати, особливо якщо ти дружка, а білий колір – виняткова прерогатива нареченої – такі неписані правила весільного дрес-коду.

Вважаєте, що від кольору нарядів гостей на весіллі якось може залежати майбутнє шлюбу? Чорному кольору в даному випадку відведена роль головного відповідача за можливе розлучення новоспеченої пари. Маленьке чорне плаття може серйозно постраждати при полюванні на відьом, влаштованої особливо запопадливим гостями весілля, які більше чорного недолюблюють хіба що білий колір. Біле довгий час вважалося виключно прерогативою нареченої, і гостям події рекомендують вибирати інші кольори, щоб не образити головну винуватицю торжества, відволікаючи увагу від її сукні.

І все ж останнім часом рамки цих правил дещо розмилися. Наприклад, Піппа Міддлтон на весіллі своєї сестри Кейт з наслідним принцом Британського королівства була подружкою нареченої і підтримувала шлейф сестри на її шляху з авто до церкви. Дівчина для цієї урочистої події вибрала ефектну білу сукню в підлогу і, зауважте, нікому і в голову не прийшло звинуватити Піппу в тому, що вона намагається змагатися нарядом з нареченою. Проте, якщо ти вирішила взяти приклад Піппи і вибрати на весілля подруги біле плаття – краще все ж уточнити у нареченої, що вона з цього приводу думає.

Незважаючи на всі суворі правила, що стосуються однотонних білих і чорних нарядів, будь-яких обмежень на вибір наряду з комбінацією цих контрастних кольорів немає в принципі. І це чудово, адже за допомогою контрастного кольору можна створити не тільки яскравий ефектний образ, але і відмінно скорегувати фігуру. Стилісти Rent A Brand підібрали 5 цікавих образів на основі нашого гардеробу. Усі сукні та аксесуари ти легко зможеш орендувати в нашому сервісі.

Підкреслюємо талію

Сукня-футляр – не завжди синонім стриманості і закритості. Вдале колірне рішення і прозорість верхньої частини цієї сукні BCBG ідеально корегує фігуру – роблячи талію ще вужчою, а ноги довшими. Однак через велику кількість горизонтальних контрастних смуг це плаття не рекомендується низеньким дівчатам. Стилісти Rent A Brand підібрали до нього босоніжки з перетинкою на щиколотці модного в цьому сезоні кольору витриманого вина і клатч-конверт чорного кольору BCBG. Відмінно доповнить образ браслет Vintage Hollywood чорного кольору з білими і червоними кристалами і сережки Dyrberg Kern.

Dress BCBG short no price

Футболка BCBG Max Azria з нашої закритої колекції. Наявність на свою дату уточнюй у нашого менеджера.

Звужуємо плечі

Для вечірнього виходу зупиніть свій вибір на чорно-білій сукні в підлогу David Meister. Завищена за допомогою правильного колірного рішення талія подовжує ноги, а широка бретель на одне плече візуально звужує верхню частину тіла. Сукня не рекомендується дівчатам з високою талією. Підкресліть лінію шиї високою зачіскою і довгими сережками Givenchy. Тонка дівоча шия ззаду виглядає дуже привабливо, не дарма ж кімоно японських гейш, як ніхто інший знає толк в залученні чоловіків, завжди оголювали цю частину тіла. Додайте до образу туфлі в тон, жіночний клатч з бантом Valentino і завершите look яскраво-червоними губами.

Dress David Meister2

 

Чорно-біле сукня David Meister з нашої закритої колекції. Наявність на свою дату уточнюй у нашого менеджера.

Приховуємо зайві сантиметри на талії

Комбінезон – відмінна альтернатива класичній коктейльній сукні для весілля і вечірки з нестрогим дресс-кодом. Комбінуйте комбінезон BCBG Max Azria з асиметричним краєм з туфлями або босоніжками з каблуком незвичайної форми, а також стильними напівпрозорими аксесуарами – кольє Feja morfeja Jewerly і клатч Chanel будуть відмінним вибором. Цей комплект ідеально підійде всім, але особливо дівчатам, які не відмовляли собі в ніжних еклерах холодними жовтневими вечорами і тепер переживають з приводу неідеального пресу, а також невисоким панночкам, так як каблук плюс суцільний чорний колір відмінно «витягують» фігуру, а аксесуари акцентують увагу на найкрасивіших частинах тіла.

Jumpsuit без цен

Демонструємо красиві ноги

Для прихильників урбаністічним мінімалізму і просто творчих натур в колекції Rent A Brand приготовлено кілька нестандартних, але надзвичайно трендових варіантів суконь. Як, наприклад, це асиметричне чорно-біле плаття Helmut Lang. Улюбленими стилістичними прийомами Ланга були мінімалізм, асиметрія і багатошаровість – власне, ця його коротка сукня відмінно демонструє всі три компоненти в одному образі. Стилісти Rent A Brand пропонують трохи розбавити стриманість сукні спалахами кольору. Для цього підійде, наприклад, ефектне кольє з масивними блакитним камінням від Sorel ‘crystals. До речі, ми рекомендуємо використовувати прикраси Sorel ‘crystals не тільки всім любителькам великих прикрас в стилі Lanvin і Marni, але також і тим, хто шукає можливість одним штрихом внести яскравий акцент в монохромний образ. Даний лук рекомендуємо завершити босоніжками з блакитними і білими вставками, кільцем з сапфіром Verba і клатчем Saint Laurent.

plus blue

Створюємо ідеальний силует

Гарний декор спини, максі-довжина і плавні лінії, що створюють ефект ідеальної фігури типу «пісочний годинник» – сукні BCBG Max Azria не залишить в тіні дівчину, що їх одягнули. Доповнюємо монохромний look класичними лакованими човниками з гострими носками, сережками-шандельерамі Kate Spade New York і клатчем Diane von Furstenberg.

 

Dress BCBG1

Якщо тобі подобається дана модель, але ти шукаєш щось більш закрите, розглянемо не менше ефектну вечірню сукню з подіумної колекції THEIA – вона схожа за формою, але з повністю закритою спиною. В якості ще однієї альтернативи – неймовірно красива чорно-біла вечірня сукня від Badgley Mischka чекає тебе в нашій колекції з цього грудня. В будь-якому випадку, в нашій колекції багато інших яскравих чорно-білих суконь.

Дивись вечірні сукні в чорно-білій гамі в каталозі Rent A Brand. Якщо не впевнена, що вибрати – подзвони і замов примірку декількох варіантів сукні, і наші консультанти із задоволенням допоможуть створити бажаний образ для особливого випадку.

 

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency