Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Найвідоміші сукні в історії

Будь-яка історія починається зі сукні, але є сукні, здатні самі по собі стати історіями. Rent A Brand провів вечір, згадуючи знакові наряди останнього століття, і жінок, які зробили ці сукні знаменитими.

Найінтригуюче

Famous dress Marilyn Monroe 11

 

Рядову романтичну комедію 1955- го року «Сверблячка сьомого року» зараз би пам’ятали тільки завзяті кіномани, якби не одна сукня. Власне, справа навіть не в сукні, а в тому, як вона була піднесена. Легка плісірована спідниця, кольору слонової кістки, під сильним потоком повітря з вентиляційного люка нью-йоркського метро, кінематографічно злітає, оголюючи стрункі ніжки найрозкішнішої блондинки Голлівуду – Мерилін Монро. Невідомо, хто був автором цього грандіозного у  масштабності і простоті прийому, але  ця людина отримує роялті за постійний  образ. Абсолютно точно відомо лише те, що цей образ добре знайомий кожному, навіть далекій від кіно людині. Дизайн сукні створив успішний художник з костюмів Вільям Травілла, який працював з Мерилін в декількох картинах. Після прем’єри фільму, сукня зникла з уваги, і була виявленою лише через багато десятків років- в 1990 році, після смерті Травілла в його архівах. Тоді ж, сукня відійшла у приватну колекцію Деббі Рейнолдз, щоб в 2011 піти з-під молотка за $ 5,6 млн.

Найвишуканіше

1353163812

Драматична чорна сукня, що підкреслює витончену фігуру Холлі Голайтлі у виконанні Одрі Хепберн, в перших кадрах фільму «Сніданок у Тіффані», стала ще однією знаковою сукнею ХХ століття. Дизайн лаконічної, і в той же час, вишуканої чорної сукні- розробив улюблений кутюр’є Одрі Юбер де Живанши. Сукня визнана найвідомішою за всю історію кінематографу. Довгий час воно було представленим на загальний огляд на виставці костюма V & A’s Hollywood Costume exhibition. А в 2006 році, легендарна сукня Givenchy була проданою на аукціоні Christie’s,в Лондоні, майже за $ 1 млн.

Найнеоднозначніше

1330107222 bjork-zoom

В останні роки вкрай рідко можна побачити по-справжньому вражаючу сукню на червоній доріжці. Так, добре і правильно все підібрано, так, вишукано зачісані і нафарбовані, але згадаєш ти через півроку хоча б  одну сукню, продемонстровану на червоній доріжці Оскара? Скоріше за все – ні. Актриси і співачки не готові ризикувати, щоб не потрапити в черговий рейтинг “антистилю”, чи не бути розкритикованою, сидячи на дивані, в студії якогось вечірнього шоу з Анною Вінтур. А дарма. У 2001 році, на червону доріжку церемонії нагородження премією Оскар, Бьорк обрала ексцентричну сукню-лебідь від своєї подруги – дизайнера Marjan Pejoski. Сукня запам’яталась і обговорювалась, навіть, мабуть, більше, ніж сама церемонія. За сміливий вибір, співачка побувала як в рейтингу найстильніших, так і в списку найбільш безглуздо одягнених. Однак, сукня Бьорк таки уввійшла в історію найцікавіших образів премії, ставши в один ряд з іншим, не менш епатажною (для свого часу) сукнею Versace, з відвертими вирізами і безліччю золотих шпильок, в якому молода і тоді ще не настільки відома актриса, Ліз Херлі, з’явилася під рукою з  Хью Грантом на прем’єрі фільму «Чотири весілля і одні похорони» в 1994 році. Варто відзначити, що після появи актриси в такій екзотичній сукні – кар’єра актриси почала стрімко набирати обертів.

Screen Shot 2014-11-02 at 9.33.01 PM

Найскандальніше

image2069299

Та сама синя сукня, стажерки Білого дому Моніки Левінські, яка зберегла сліди зради президента США Білла Клінтона своїй законній дружині, спровокувало перший настільки масштабний сексуальний скандал, що він мало не призвів до імпічменту гаранта конституції Сполучених Штатів у 1998 році. Найдрібніші подробиці історії були відомими далеко за межами США, і все ж, пристрасті трохи вщухли, і Клінтону вдалося зберегти своє крісло. Незважаючи на те, що саму синю сукню ніхто, крім фігурантів справи і працівників судових інстанцій не бачив, через кілька років після скандалу, музей еротики Лас-Вегаса (США) запропонував викупити сукню за $ 250 тис. Про те, чи відбулася угода достеменно не відомо.

Найреплікованіша

issad

В цій історії також фігурує синя сукня, однак обставини, при яких вона прославилася, куди більш цнотливі, ніж із сукнею Моніки Левінські. У листопаді 2010 року в Сент-Джеймському палаці відбулися заручини принца Вільяма і його давньої подруги Кейт Міддлтон. Кейт вийшла до преси в сукні Issa кобальтового кольору. Вбрання побачили мільйони людей по всьому світу і ця модель вмить стала дуже популярною. Настільки, що британський бренд Issa London, вирішив відтворити знамениту сукню, а fast-fashion марки, тут же створили репліки, які змітали з вішалок магазинів швидше, ніж акції Facebook. Подейкують, що вибір припав на сукню Issa за її благородний колір, який як не можна краще відтіняє обручку з сапфіром, яка перейшла  Кейт в спадок від матері Вільяма – принцеси Діани.

І все ж-таки, мав рацію Ів Сен-Лоран, який відзначив, що найголовніше в сукні – це жінка, яка його одягає. Стань головною героїнею фільму про твоє життя: в каталозі Rent A Brand,  підбирай найкрасивіші сукні для кожної важливої події свого життя.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency