Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Двоє в одній сукні від кутюр: коктейльні та вечірні сукні для вагітних

Ти віриш, що бувають красиві вечірні та коктейльні сукні для майбутніх мам? Дивись образи для особливого випадку, створені нашими стилістами, які відмінно підійдуть тобі, якщо ти знаходишся в положенні.

Вагітність – це чудово! Коли ще, як не зараз ти можеш лопати улюблені еклери, і отримувати купу компліментів. Так, часом доводиться несолодко, адже токсикоз і бажання з’їсти що-то «непойми що” ніхто не відміняв. Але найчастіше вагітність – це нормальний стан, при якому не варто відмовляти собі в задоволенні добре провести час.

Якщо ти вагітна, і не знаєш, яку сукню вибрати для особливого випадку, у нас для тебе чудова новина – закінчився час суконь-разлітайок і мішкуватих суконь на 2 розміри більше, які майбутня мама була змушена вдягати на себе, тому що виробники чомусь вирішили, що вагітній дівчині не потрібні красиві вечірні сукні. Ми знайшли для тебе відмінні варіанти суконь для особливого випадку, в яких тобі буде красиво і зручно. Так що сміливо приймай запрошення на коктейльну вечірку, зустріч одногрупників, офіційний прийом або весілля, а Rent A Brand подбає про те, щоб на заході ти виглядала просто надзвичайно. Стилісти сервісу зібрали для тебе п’ять образів з брендовими сукнями для вагітних для різних урочистих подій – від вечірки з колегами в честь твого відходу в декретну відпустку до твого власного весілля. (Якщо немає часу читати статтю, але потрібно терміново вибрати сукню – відразу переходь в наш каталог і подивися на наші вечірні сукні для вагітних)

Проводи в декрет

У США і Канаді є традиція: десь за пару тижнів до народження дитини, подружки влаштовують для майбутньої мами невелику вечерінку- baby shower, у рамках якої дарують їй і маляті подарунки. До нас – до країни, де вважають за краще до самих пологів нічого не купувати дитинці – ця традиція ще не скоро добереться. Однак як мінімум одна вечірка на честь твого цікавого положення тобі забезпечена – колеги обов’язково влаштують проводи в декретну відпустку. Для такого випадку підійде в міру сувора, в міру ошатна коктейльна сукня кольору слонової кістки, яка відмінно підійде для офісної вечірки. Доповни його яскравими босоніжками на невисокому каблуці, сережками J.Crew і клатчем кольору слонової кістки Mystique.

pregnant 1

Коктейльна вечірка

Незважаючи на те, що в найближчі пару декількох місяців Піна Колладо тобі замінить молочний коктейль, коктейльні вечірки, які супроводжують спонтанні дівич-вечори, дні народження подруг і відкриття всіляких виставок, не повинні проходити повз тебе. Для напівофіційного заходу вибирай мереживне плаття Tiffany Rose глибокого синього кольору, золотисті босоніжки і бежевий клатч Bottega Veneta. Заверши свій образ легкою, недбало зібраною зачіскою, прикрашеною обручем Eddera.

party

Зустріч одногрупників

Вони такі рідні і майже не змінилися, тільки, може бути, трохи подорослішали, хтось став рекламником і відростив модну бороду, хтось пішов в бізнес і накачав біцепси, але всі залишилися тими ж веселими бовдурами з масою цікавих ідей того, як провести вечір. Тому при виборі вбрання рекомендуємо зупинитися на красивому, але в той же час зручному варіанті, наприклад, асиметричному плаття BCBG Max Azria, яке можна доповнити лаконічною прикрасою Feja Morfea Jewelry, клатчем-конвертом BCBG і босоніжками в тон на стійкому каблуці, адже стійкість на такій вечірці нам явно не зашкодить 🙂

baby shower at work

Офіційний прийом

Ювілей компанії твого чоловіка, відкриття кінофестивалю або будь-який інший офіційний прийом передбачає наявність вечірнього дрес-коду. І тут вже без сукні до підлоги ніяк не обійтися. Елегантна і дуже жіночна сукня Tiffany Rose підійде для заходу з найсуворішим дрес-кодом. Доповни свій вечірній образ вінтажними сережками Lanvin, срібним кільцем з аметистом Verba і мініатюрним клатчем Diane von Furstenberg. Ідеальний безпрограшний варіант, в якому ти будеш відчувати себе комфортно, красиво і доречно на будь-якому офіційному торжестві.

event

Твоє весілля

Благополучно канули в лету ті дні, коли вагітним нареченим доводилося всіма правдами і неправдами приховувати свій кругленький животик від сторонніх очей. Тепер є чудові сукні для майбутніх матусь, які вирішили пов’язати себе узами шлюбу ще до народження малюка. У ніжному плаття з мереживними вставками Tiffany Rose ти будеш найзворушливіою нареченою на світі. Не забувай, що в день власного весілля тобі доведеться багато часу провести на ногах, тому вибирай взуття на невисокому зручному каблучку. Доповни образ довгими сережками з місячним каменем Monica Vinader, а також талісманом від цього ж дизайнера. Необхідні дрібниці можна заховати в мініатюрний клатч Overture Judith Leiber.

pregnant wedding

Впевнені, що у тебе чимало приводів для виходу «в світ», так що тобі обов’язково потрібно зазирнути в наш каталог коктейльних і вечірніх суконь для вагітних.

Вибирай свою ідеальну сукню і насолоджуйся компліментами, а ще пам’ятай, вагітність – чудовий, неймовірно важливий період твого життя, який тобі потрібно прожити повноцінно, не відмовляючи собі в можливості побути красунею в сукні, яка тобі пасує.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency