Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Мої чорничні ночі: сукні ягідного кольору

Запросили на весілля, де по дрес-коду твоя сукня має бути соковитого ягідного кольору? Стилісти Rent A Brand створили для тебе декілька яскравих жіночих образів.

А так як вибір кольору сукні подруги (або подружок) нареченої вже давно вийшов за рамки персонального смаку, і повністю залежить від загальної тематики весілля, стилісти сервісу оренди дизайнерських суконь Rent A Brand склали декілька образів в актуальних нині ягідних відтінках.

Лохина

Вишукана сукня насиченого відтінку лохини Adrianna Papell, завдяки правильній драпіровці формує силует «пісочний годинник». Доповніть образ туфлями в тон, контрастними аксесуарами і яскравими акцентами в макіяжі. Родзинку в  образі додасть, декорований ягодами потрібного відтінку, обідок Corona de Flores.

Blueberry night1

Вишня

Соковитий вишневий відтінок цієї сукні ML Monique Lhuillier підтримуємо бароковим намистом Lanvin і клатчем Valentino з грайливим бантом. Мереживо на сукні перегукується з мереживними вставками на босоніжках, створюючи візуальну  досконалу завершеність образу.

Blueberry night2 2

Смородина

Витончене мереживо і спокусливий виріз на спині у сукні Alice + Olivia, відтінку стиглої смородини, доповнюємо активними аксесуарами – мереживним браслетом Stella & Dot, сандалями з мереживним ремінцем, і золотистим клатчем Whiting & Davis. Щоб не перевантажити образ, обираємо нейтральні сережки Givenchy в одній кольоровій гамі з сукнею. Відмінний лук для сміливої ​​подружки нареченої.

Blueberry night3

Шовковиця

Колір цієї класичної бандажної сукні Herve Leger, в точності передає синьо-фіолетовий відтінок ягід шовковиці, за якими в дитинстві, багато хто з нас так любили підніматися на самі верхівки дерев. Відтіняємо  малиновим клатчем Mystique і туфлями, приблизно тієї ж кольоровій гамі. Так як, сама по собі, сукня досить лаконічна, додаємо незвичайні аксесуари – вінтажні сережки Lanvin і кільце Verba з фіолетово-рожевим каменем аметистом.

Blueberry night4

Ожина

Для створення елегантного вечірнього образу подружки наречено,ї доповнюємо асиметричну сукня в підлогу BCBG Max Azria, насиченого відтінку ожини, складним намистом J.Crew і сріблястим клатчем Diana von Furstenberg.

Blueberry night5 3

Обираючи сукню ягідного відтінку, ви робите вибір на користь бездоганної жіночності. Пам’ятайте, що сукні таких відтінків володіють власною енергією і особливим талантом залучати погляд до володарки сукні, додаючи до її образу глибину і легку містичність. Замовити вечірні сукні чорничних та інших відтінків, можна в нашому каталозі вечірніх суконь.

А якщо ви не впевнені у виборі потрібної сукні, зв’яжіться з нами і тоді наші стилісти підберуть для тебе різноманітні і гармонійні  варіанти, згідно вашим вимогам і дрес-коду заходу, на яке ви запрошені.

 

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency