Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Чорно-біле кіно: монохромне весілля

Дрес-код весілля – чорно-біле? Чудово, у нас для тебе готові декілька стильних образів.

Чорно-білий світ без напівтонів і компромісів – доля максималістської юності і непоганий вибір для тематичного весілля. Адже немає більш лаконічного, глибокого і стильного поєднання кольорів, ніж цей монохромний дует.

Обмежуючи  гаму кольорів вечора до двох простих, ви,з одного боку, спрощуєте своїм гостям задачу у виборі одягу, а з іншого – змушуєте декораторів та флористів виявити весь свій професіоналізм, щоб створити унікальний, урочистий, але в той же час теплий весільний інтер’єр. Чи буде додаткова тема вечора, скажімо, фільм Фелліні «Солодке життя» або, може, ви надихнулися дореволюційними фото? Як буде прикрашений зал? Яким буде текстиль? Які дрібні деталі створять необхідну атмосферу?

У свою чергу, стилісти Rent A Brand, теж пофантазували на чорно-білу тематику і створили декілька монохромних образів для подруг нареченої, гостей і самої головної героїні вечора.

Ніжне творіння

Чорно-біла гама може бути цілком романтичною, як  демонструє ця сукня Alice + Olivia з фірмовою відкритою спиною і нехарактерною для бренду, короткою і таки по-дівочому пишною спідницею. Додай образу ще крапельку інфантильності – прикрась зачіску вінком Veils з білими квітами. Завершуючи look, зупини вибір на чорно-білому взутті з квітковою аплікацією та лаконічному клатчі Halston Heritage.

bw1

Геометрія стилю

Мінімалізм і геометричність – безпрограшний варіант для рекламних компаній і модних фотосесій. Чіткі лінії і правильні форми уввійшли в основу цього образу. Сукня BCBG Max Azria правильного A-силуету доповни прямокутним клатчем Chanel і квадратними сережками Dyrberg Kern.

bw2

Грайливий настрій

Грайливості і милої легковажності цьому досить суворому образу з асиметричною сукнею BCBG Max Azria, додадуть маленькі вушки Minni Mouse. Всі інші елементи образу, в такому випадку, повинні бути максимально мінімалістичними, щоб не перетягувати на себе увагу, тим самим не перевантажуючи look. Відмінно підійдуть чорні босоніжки з кількома ремінцями і чорний фактурний клатч-rоyверт BCBG. Якщо ж ти збираєшся на чорно-біле весілля, тематика якого не передбачає зайвих пустощів, милі вушка розумніше замінити на більш традиційну, але не менш елегантну прикрасу, наприклад, довгі сережки з гематиту від Givenchy.

bw4

Мереживні ілюзії

Мереживний декор і правильне наголошення колірних акцентів в цій сукні BCBG Max Azria, підкреслюють ідеальні форми її власниці. Доповни образ мереживним браслетом Les Nereides, взуттям з легким мереживним принтом і невеликим клатчем Diane von Furstenberg. Зумій  зупинитися на цьому етапі, зберігши крихкий баланс цього ніжного образу, не додаючи сюди додаткових, привертаючих увагу, деталей.

bw5

Королева балу

Головна засновниця західної весільної моди – дизайнер Віра Вонг – для сезону весна-літо 2014 запропонувала нареченим не боятися чорного кольору і впровадити його в свій весільний образ, як елементи декору та оздоблення сукні, або ж аксесуарів. Чому б не піддатися на цю невелику модну провокацію і не обрати для одного з найбільш вагомих днів у твоєму житті, чарівну сукню Vera Wang – ця модель присутня в двох колірних варіантах – як повністю білосніжною, так і в поєднанні з корсетом кольору шампань. До речі, при створенні спідниці цієї сукні, дизайнери Vera Wang витратили цілих 100 метрів тюлю, так що- спідниця сповну пишна 🙂 Ця сукня може бути доповненою як білосніжним, так і чорним поясом-бантом. У випадку з чорним поясом, буде цілком доречно закінчити свій образ нареченої чорними сережками-шандельєрами Kenneth Jay Lane, мініатюрним клатчем Diane von Furstenberg і класичними білими підборами.

bw3

І, звичайно ж, підібрати ще варіанти суконь для вечірки або весілля в чорно-білому стилі ти зможеш в нашому каталозі. Зазирни сюди, і ти точно знайдеш свою ідеальну сукню!

Якщо ти шукаєш весільну сукню для себе, ми також обов’язково зробимо знижку для твоєї мами і подруг.

Із задоволенням допоможемо тобі зберегти твій весільний бюджет і при цьому перетворити твоє весілля в незабутню щасливу подію.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency