Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

5 суконь для знайомства з батьками нареченого

Твій хлопець запросив тебе познайомитися з його батьками? Наші стилісти стратегічно підійшли до цього питання, підібравши п’ять безпрограшних образів для твого побачення з його родиною.

«Я не знаю, хто вона, але я її вже ненавиджу», – приблизно таку думку жене зі своєї голови любляча мати, коли син оголошує про своє бажання одружитися. І зовсім не варто  з цього приводу її дорікати, адже така реакція на появу іншої значущої жінки в житті її дорогоцінної дитини – абсолютно природна.

Твоє, як майбутньої невістки, завдання в цій ситуації, всім своїм виглядом показати, що її улюблений син потрапляє в турботливі руки і буде з тобою беззастережно щасливим. Адже саме цього потребує крихке материнське серце. Як складеться життя насправді, залишимо за дужками, на даному етапі головне знайти союзника, з яким можна буде в майбутньому залишати дітей на вечір, а не створити ворога, який не втрачатиме найменшої можливості сказати тобі якусь неприємну річ або, що ще гірше, методично капати на мозок, з приводу твоєї недосконалості до твого чоловіка.

Тому, краще відкласти милі серцю. короткі джинсові шорти з необробленим краєм подалі в шафу, і створити простий, але витончений образ улюбленої невістки «всієї Русі» Кейт Міддлтон. Підбираючи образ, варто орієнтуватися, в першу чергу, на те, в якій атмосфері відбудеться ваша зустріч. Якщо обстановка домашня – обирай яскраву сукню, в якій тобі буде максимально комфортно; якщо ви зустрінетеся в міській кав’ярні – підійде стильний урбаністичний образ, наприклад, сукня з асиметричним краєм. Вечеря в ресторані, зазвичай, вимагає більш формальної сукні, однак і тут головне не перестаратися.

Стилісти сервісу Rent A Brand підготували для тебе п’ять милих образів, в яких ти маєш всі шанси пройти найсуворіший дрес-код і сподобатися навіть дуже вимогливій ​​майбутній свекрусі.

Дитя мегаполісу

Ця чорна сукня Jason Wu, з принтом і асиметричною спідницею ідеально підійдуть для легкого обіду в невимушеній атмосфері модного гастрокафе. Динамічність образу нададуть босоніжки з безліччю ремінців і стильний клатч Balenciaga глибокого синього кольору. До цього образу, також підійдуть графічні сережки Feja morfea і кільце з сапфіром Verba.

blu black white

«… жили вони довго та щасливо»

«І жили вони довго та щасливо» – свідчить напис на клатчі-книжці Charlotte Olympia. Непогана настанова на вечір знайомства з батьками коханого, чи не так? Клатч ідеально пасує до бірюзової сукні з незвичайним принтом BCBG Max Azria, до якої, в свою чергу, відмінно підійдуть яскраві сережки J.Crew і не менш яскраве взуття.

turquoise1

Ніжне створіння

Суворість цієї ніжно-рожевої сукні-футляру BCBG Max Azria, і лаконічних чорних сережок Kate Spade New York, врівноважує трохи химерний клатч Gucci  декорованим  великими чорними каменями і стразами, і рожево-чорні босоніжки з грайливим декором.

pink1

Правильні акценти

І на бенкет, і в світ, і до добрих людей – універсальність цієї лаконічної чорної сукні, з контрастною блискавкою на спині Kate Spade, не знає кордонів. Її можна прикрасити масивним кольє (обери в нашому каталозі, яке тобі подобається найбільше), або не менш активними смарагдовими сережками Kenneth Jay Lane, і доповнити образ брендовим клатчем Saint Laurent. Залежно від підібраних аксесуарів і взуття, стилістика цього образу може змінюватися від витонченої елегантності до спортивного шику.

black

Володарка сердець

Не знаємо, як щодо мами нареченого, але з такою червоною сукнею BCBG Max Azria  – вірного «союзника» в образі тата, ти точно отримаєш! Додай до образу зміїне кольє Kenneth Jay Lane, клатч-конверт BCBG, босоніжки на шпильці і, звичайно ж, червону помаду.

 

red1

Замовити сукні та аксесуари з цих образів – ти можеш всього за декілька кліків у нас на сайті. Все ще не обрала сукню для знайомства з батьками нареченого? Заходь в наш каталог коктейльних суконь і обери свій унікальний лук, в якому ти однозначно заробиш найкраще враження від майбутніх родичів, а якщо не впевнена у виборі, зв’яжися з нами і стилісти нашого сервісу з радістю проконсультують тебе.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency