Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Весілля в стилі шеббі шик: 5 ніжних образів для подружки нареченої

Тебе запросили на весілля з дрес-кодом в стилі шеббі шик (прованс)? Дивись підбірку образів подруги нареченої від наших стилістів.

Що може бути душевніше, ніж весілля в стилі шеббі шик? Всі ці милі маленькі елементи декору, починаючи від запрошень на грубому еко-френдлі папері і дерев’яних табличок з іменами гостей, дрібних квіточок, висаджених в лійках і навмисно зістарілих пташиних клітках і закінчуючи чудовою вінтажною сукнею нареченої і квітами в її волоссі. Все дуже просто і разом з тим неймовірно стильно і вишукано. Якщо ти запрошена на таке весілля в якості свідка, тобі потрібно як слід підготуватися, щоб створити ніжний образ в стилі шеббі шик або прованс.

Шеббі шик в одязі – це дівочий романтизм і легка недбалість, природність, наївність і віра в світле майбутнє, втілені в мереживі і рюшах, пастельних відтінках і квітковому орнаменті. Якщо у повсякденному житті шеббі шик або стиль прованс – це простота тканин і свобода силуетів, то для свята варто використовувати знакові елементи та відмінні риси стилю, проте в більш вишуканій манері. Щоб допомогти тобі підібрати ідеальний романтичний образ в стилі прованс для урочистого заходу, стилісти Rent A Brand вибрали з колекції сервісу кілька суконь пастельних відтінків і склали на їх основі look’і, які відмінно підійдуть для гостей весілля в стилі шеббі шик.

Лірична героїня

В основі цього образу – природні кольори, лінії і форми. Мереживна сукня з V-подібним вирізом від BCBG Max Azria дозволяє максимально вигідно піднести твою витончену фігуру, тонку талію і довгі ноги. Доповнюємо образ класичними босоніжками в пастельних тонах на високих підборах, сережками у вигляді сердечок Dyrberg Korn і клатчем кольору слонової кістки Mystique.

1 2

Витончена природність

Цей образ підійде тобі і випадку, якщо ти віддаєш перевагу стримано елегантному стилю. Непомітну, але при цьому неймовірно жіночну сукню Nina Ricci доповнюємо босоніжками в тон і стильним браслетом-ремінцем Pilgrim з обов’язковою для стилю шеббі шик квіткової аплікацією. Помаду природного рожевого відтінку і інші необхідні дрібниці кладемо в клатч-мінодьер молочного кольору Halston Heritage.

1 образ

Єдність і боротьба протилежностей

Класичне для стилю шеббі шик поєднання ніжної мереживної напівпрозорої сукні (для цього способу ми вибрали легку сукню Isabel Marant) і замшеве взуття. Такий контраст особливо підкреслює ніжність фігури, а аксесуари у вигляді великого клатча-конверта з малюнком дерева BCBG і простих сережок-цвяшків Marc by Marc Jacobs підсилюють прив’язку образу до стилю прованс.

5 1

Сама ніжність

Квіти і банти відмінно виглядають як в одязі, так і в волоссі, надаючи образу легкість. Для найбільш ніжного з нашої вибірки образу ми вибрали повітряне плаття BCBG Max Azria з набивними квітками, доповнивши його делікатним вінком в тон і срібним кільцем-символом з рожевим кварцом Verba.

2образ

Концентрирований романтизм

Сукня з мереживними вставками Alice + Olivia дозволяє максимально розкрити твою природну чуттєвість. Доповнюємо його талісманом з місячним каменем Monica Vinader і босоніжками на підборах. Яскравими акцентами в цьому пастельному образі стануть вінок з квітів Corona de Flores в оранжево-бежевій гамі і кремовий клатч-книжка Charlotte Olympia.

3ии образ

Ми також пропонуємо тобі оцінити мереживні образи для подружки нареченої, підібрані стилістами Rent A Brand.

Можливо, тебе зацікавить один з цих мереживних луків.

Ти все ще в роздумах, яке ж вбрання вибрати на весілля в стилі шеббі шик? Зазирни в каталог вечірніх суконь Rent A Brand, і ти напевно знайдеш не один цікавий варіант, відповідний своєму настрою, а якщо не впевнена в своєму виборі – зв’яжися з нами, і наші консультанти допоможуть тобі знайти свій ідеальний образ.

До речі, при оренді сукні ти обов’язково отримаєш знижку на будь які аксесуари, які зможуть доповнити твій образ.

Якщо ти шукаєш для себе сукню в стилістиці 20-х років (стиль Гетсбі) – ти знайдеш потрібні тобі моделі в розділі – плаття в стилі 20х років.

І пам’ятай – бути красивою легко і щоб виглядати відмінно, не потрібно витрачати багато зусиль, надмірних ресурсів і роздувати свій гардероб до нескінченності. Наші стилісти із задоволенням підкажуть, які кольори і фасони тобі йдуть, а також допоможуть підібрати тобі потрібне плаття, а при бажанні, аксесуари.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency