Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Як обрати сукню на випускний вечір

Хочеш дізнатися, якою має бути твоя ідеальна сукня на випускний вечір? Читай цей матеріал від наших стилістів – і ти завжди будеш знати, на що звертати увагу при виборі важливого для себе вбрання.

До випускного вечора, з урочистим врученням так званого атестату зрілості, залишаються лічені дні. А значить, в перегони за найкрасивішою випускною сукнею час вступати і тим, хто обожнює все робити в останній момент. Спеціально для тебе Rent A Brand підготував компактний, але максимально корисний гід по тому, як обрати дійсно гідне вбрання для випускного вечора. Дотримуючись наших порад, ти неодмінно обереш ідеальний образ, не витративши при цьому багато часу на безглузді примірки того, що тобі не личить. Отже, приступимо.

Розуміння себе, свого тіла та індивідуальних особливостей і компліментарних твоїй зовнішності кольорів і фасонів – дуже полегшують життя при виборі будь-якого вбрання, а не тільки сукні на випускний.

Крок. 1 Визнач свій кольоротип та обери свої кольори

Як варіант, можеш звернутися до імідж-консультанта, який зробить для тебе детальний аналіз зовнішності. Але часу на це, прямо скажемо, немає, тому, просто згадай вбрання, в яких ти отримувала максимальну кількість компліментів: якого вони були відтінку? Які кольори ідеально підкреслюють твої очі, додають природний рум’янець і додають насиченого відтінку твоїм вустам? Якщо вдалося такі згадати – зупинись на них. Якщо немає, тоді проведи експеримент, поклич кращу подругу (а ще краще не одну) і приміряй декілька різних за кольором і відтінків топів і суконь, нехай один винесе вердикт – заодно і розважитеся.

Випускна сукня для кольоротипу “зима”

Зимовий кольоротип – це дівчата та чоловіки з холодним відтінком шкіри, синіми, блакитними або карими очима, вишневим або темно-рожевим кольором губ, і чорними або темно-каштановим волоссям. Якщо ти відносишся до цього типу, твої найоптимальніші відтінки: чорний, чистий білий, фуксія, королівський синій, смарагдовий, колір темного срібла. Яскрава представниця: Демі Мур.

Сукні «зимових» відтінків з каталогу Rent A Brand:

winter

Випускна сукня для кольоротипу “літо”

У представників кольоротипу «літо» у зовнішності переважають холодні нюдові відтінки: попелясте або світле волосся, блакитні або сірі очі, світла персикова шкіра. І саме на таких відтінках варто зупинити свій вибір при примірці сукні для випускного вечора: блідо-рожевий, небесно-блакитний, колір мокрого асфальту, попелясто-бузковий, світло-сріблястий. Яскрава представниця: Наталя Водянова.

Сукні «літніх» відтінків з каталогу Rent A Brand:

summer

Випускна сукня для кольоротипу “весна”

Кольоротип «весна» відрізняється золотисто-абрикосовим відтінком шкіри, зеленими, блакитними з відтінком аквамарину або світло-карими очима і волоссям теплих відтінків: світло-руде, золотисте, світло-каштанове, часто бувають веснянки. Весняному кольоротипу пасують найсвітліші та найяскравіші відтінки в одязі: сонячно-жовтий, кольору молодої зелені, лососевий, пісочний, аквамарин. Яскрава представниця: Різ Уізерспун.

Сукні «весняних» відтінків з каталогу Rent A Brand:

spring1

Випускна сукня для кольоротипу “осінь”

Кольоротип «осінь» відрізняють глибокі теплі відтінки в зовнішності: насичене руде волосся, зелені очі від природи, темні і теплі відтінки шкіри. Таким однозначно пасують помаранчевий, колір хакі, всі відтінки коричневого, темні відтінки піску, гірчичний колір. Яскрава представниця: Джуліанна Мур.

Сукні «весняних» відтінків з каталогу Rent A Brand:

fall1

Крок 2. Визнач  тип своєї фігури

Тип фігури – це не про сантиметри, метри і кілограми, тип фігури – це про пропорції. Еталонним типом фігури вважається «пісочний годинник», при якому об’єм грудей і стегон однакові, в той час, як талія значно вужча. Дівчатам з таким типом фігури рекомендуються вечірні та випускні сукні, які підкреслять природні вигини тіла.
Якщо ж твоя фігура не відповідає стандарту – це не привід засмучуватися, це привід підібрати собі таку сукню, які візуально «врівноважить» фігуру. Так, якщо стегна більші за груди – це тип фігури «А», відповідно потрібно візуально трохи зменшити «низ» і збільшити «верх». У цьому нам допоможуть сукні з ліфом-бюстьє або ж сукні зі спідницею-годе або з об’ємною спідницею, яка під своїми складками приховає недоліки. Також відмінним візуальним ефектом володіє поздовжня смужка уздовж стегон.

Сукні для фігури типу «А»:

А

Якщо у тебе більш вузькі стегна, а плечовий пояс- широкий, це означає, що  твій тип фігури «V». Відповідно, за допомогою складок, драпіровок і поперечних смуг «розширюємо стегна». Візуально звузити плечі ти також можеш, обравши випускну сукню з v-подібним вирізом чи асиметричним рукавом, сукнею на одне плече.

Сукні для фігури типу «V»:

V

Якщо ж у тебе не виділена талія, є боки і животик і вони трохи більші, ніж груди і стегна, твоя фігура називається «О». Тобі можна обрати сукню з корсетом і пишною спідницею, або ж зверни особливу увагу на сукні з ярусною спідницею, також підійде однотонний комбінезон (не обов’язково чорний), з акцентом в районі ключиці. Акцентом може бути як принт, так і красиве масивне кольє, або допустимо яскраві сережки-шандельери. Деякі радять також сукні із завищеною талією «ампір», але це не завжди хороший вибір, адже, якщо животик невеликий, це може спричинити «вагітний» ефект. Приховати невеликий животик допоможе сукня з баскою або ж сукня вільного крою.

Вбрання для фігури типу «O»:

O

Сподіваємося, що наші поради допоможуть тобі обрати свою ідеальну суукню і стати справжньою королевою випускного балу. Подивись, що пасує до твого кольоротипу і типу фігури в каталозі Rent A Brand, і якщо тобі сподобаються наші сукні,  ми будемо раді проконсультувати тебе і допомогти підібрати ідеальний для тебе варіант вечірньої сукні.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency