Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Мереживні історії: сукні для подружок нареченої

Мереживо – це завжди так ніжно, так романтично і так неймовірно жіночно. Хочеш найкрасивіше мереживне плаття для подружки нареченої? Ми придумали для тебе дуже гарні мереживні образи.

Монопольне право нареченої носити мереживне плаття в цьому сезоні суттєво похитнулося. Тепер жіночні вбрання з делікатного мережива і сукні з мереживними вставками стали основою модного образу подружки невести.

Довге або коротке, пишне чи сукня, яка підкреслює бездоганні вигини підтягнутою фігури, будь-якого відтінку або комбінації кольорів, мереживна сукня – безпомилковий вибір для подружки нареченної. З розумом підібрана мереживна сукня може відтінити або, навпаки, доповнити образ винуватиці торжества, підігравши загальній ідеї церемоніі.

Ми разом зі стилістами сервісу оренди дизайнерських суконь Rent A Brand підібрали для тебе кілька стильних образів з актуальними в цьому сезоні мереживними сукнями.

Привид опери

Акцентовано-театралізовані деталі, мереживо і класичне поєднання бежевого з чорним створює актуальний образ в стилі бароко. А прозорі вставки на сукні Tadashi Shoji додають образу необхідні цьому look’у ноти легкості. Створи образ дівчини-загадки, доповнивши мереживну максі-сукню туфлями з прозорими вставками, стильним мінодьером Diane von Furstenberg і масивними сережками-шандольерамі Kenneth Jay Lane.

black

Мереживна сукня Tadashi shoji и Мінодьер Diane von Furstenberg

Ніжна пастель

Блакитна сукня Alice + Olivia, доповнене ніжною прикрасою для волосся Eddera і тематичним клатчем-книжкою «І жили вони довго і щасливо» від Charlotte Olympia створюють романтичний образ тургеневской панянки. Однак перше враження оманливе: пікантний виріз на спині і різнокольорові босоніжки натякають, що в цьому тихому болоті не просто водяться, а відчувають себе повноправними господарями навіжені чортики.

blue

Романтична історія

Що може бути більш чуттєвим найтоншого мережива ніжних відтінків і що може бути більш беззахисним ніж оголені дівочі плечі та шия. Світло-рожева сукня з мереживними вставками Alice + Olivia буде ідеально виглядати на засмаглій шкірі. Доповни образ золотими сережками з кристалами від Michael Kors, стильним браслетом Vintage Hollywood і темно-бежевим клатчем Bottega Veneta. До цього look’у варто підбирати босоніжки тілесного кольору або з прозорих матеріалів, щоб не обтяжувати образ.

nude

Ягідний мікс

Весняне поєднання малинового, кольору французької зелені і фуксії подарує неймовірний заряд позитиву і гарного настрою. В такій кокетливо-дівочій мереживній сукні від Valentino з милими бантиками на спині і яскравими аксесуарами ти надовго залишишся в пам’яті гостей весільної вечірки.

pink

Готична фея

Стриманий, але разом з тим розкішний образ підійде для вкрай офіційного торжества і вечірньої весільної церемонії. Плаття до підлоги Alice + Olivia кольору червоного дерева доповни масивним намистом Lanvin, чорним клатчем Diane von Furstenberg і класичними чорними або темно-бордовими човниками. Альтернативою намиста можуть послужити акцентовані сережки-шандольери з великими темними каменями або кристалами.

Без имени-1

Ранок Істсайда

Легкий літній образ, який відмінно б виглядав на вулицях Манхеттена. Червона сукня від BCBG Max Azria, доповнене яскравими помаранчевими босоніжками з чорними ремінцями, графічність яких підтримує геометричні мереживні вставки на сукні і перегукується з переплетеннями браслета Bottega Veneta. Подібний яскравий look прекрасно підійде подружці нареченої для денної весільної церемонії.

red2 1

Якщо тебе цікавлять сукні для подружки нареченої в стилі Прованс або Шеббі-шик, подивися підібрані стилістами Rent A Brand образи тут. Там ти також знайдеш цікаві мереживні варіанти суконь, які можуть тобі підійти для твоєї події.

Шукаєш ефектну сукню в стилі Гетсбі? Ти зможеш знайти потрібні тобі моделі в нашому розділі – Плаття в стилі 20х років.

Все ще в роздумах, який би образ вибрати? Зазирни в каталог суконь і аксесуарів для подруги нареченої на Rent A Brand, і ти знайдеш приголомшливе плаття, клатч і прикраси, які створять твій неповторний look.

Так сподобалося плаття, що хочеш не орендувати його, а купити? Зв’яжися з нами і ми порахуємо тобі його вартість, яка буде істотно менше магазинної в залежності від числа оренд. Хочеш таке ж, але абсолютно нове плаття? Дай нам знати, і ми привеземо його тобі на замовлення.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency