Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

3 довжини сукні для камерного весілля

Плануєш камерне весілля в колі найближчих? Дивись підібрані нашими стилістами образи нареченої, які ідеально підійдуть для такого весільного формату.

Хтось обирає урочисту церемонію в старовинному французькому замку, з попередніми вінчанням в церкві так, щоб можна було пройтися уздовж вузького коридору з квітів і заприсягтися вірності під старовинними склепіннями. А хтось хоче побачити захід на далекому острові з ногами, що утопають у теплому піску, бризками океану в келихах з шампанським і так, щоб поруч були тільки най-най дорогі серцю люди, а може бути, взагалі нікого – тільки ти і він.

Якщо тобі не хочеться салютних залпів, моря квітів і величезного натовпу ближніх і дальніх родичів, зате є бажання відзначити своє весілля вузьким колом довірених осіб, сміливо вибирай формат камерного весілля. Тільки обов’язково пам’ятай про те, що твоя сукня має відповідати формату твого весілля. Пропонуємо тобі три варіанти весільних образів для камерного весілля.

Маленька біла сукня

Кажуть, у кожної дівчини повинно бути маленьке чорне плаття, а ми вважаємо, що маленька біла мереживна сукня – ще один must have, здатна принести удачу у потрібний час в потрібному місці. Цю коктейльну мереживну сукню від Diane von Furstenberg не варто перевантажувати великою кількістю додаткових деталей. Пропонуємо тобі завершити свій образ витонченими позолоченими перлиними сережками AURÉLIE BIDERMANN і перламутровим клатчем Edie Parker. Доповни сукню білосніжними туфлями Gianvino Rossi і ти отримаєш образ, який ідеально впишеться в концепцію камерного весілля з романтичною вечерею у вашому улюбленому ресторані, прямо з якого можна відправитися у весільну подорож, вибравши один з численних старовинних містечок, на вуличках яких так легко загубитися закоханій парочці.

1st look - short dress DVF

Біла асиметрія

Чи плануєш свято на березі моря і щоб вітер неодмінно розвівав твоє волосся в променях заходу? Обирай вільно ширяючу сукню від BCBG MAX AZRIA і вона стане твоїм вірним союзником і гідним героєм твієї весільної фотосесії. Додай сюди стильний клатч Kate Landry і перламутрові сережки від Monica Vinader. Ми підтвердимо, що бігати по пляжу зручніше без золотистих босоніжок Jimmy Choo, але погодься, вони відмінно впишуться в цей образ:)

2ои лук - асимметрия bcbg

Класика жанру

Довга біла сукня завжди вважалася класичним весільним вибором. І якщо тобі завжди хотілося вийти заміж в довгій сукні, і при цьому ти бажаєш уникнути зайвої урочистості суконь Vera Wang і Pronovias, пропонуємо зупинити свій вибір на сукнях нової весільної колекції BCBG MAX AZRIA. Легка і елегантна сукня з відкритим верхом і багатошаровою спідницею з тюлю і органзи буде виглядати дуже доречно на твоєму торжестві. А ще ми порекомендуємо доповнити його масивним позолоченим кольє BCBG та перламутровим клатчем Overture Judith Leiber і надіти класичні туфельки в тон.

3rd look long dress bcbg

Подивися інші весільні сукні BCBG Max Azria і, якщо тебе зацікавило одне або кілька весільних суконь цієї лінії і ти хотіла б замовити їх примірку, зв’яжися з нами в будь-який зручний тобі час.

Якщо ти – не наречена, а подружка нареченої, подивися наші луки підібрані стилістами Rent A Brand для подруги нареченої, яка збирається на весілля в стилі Шеббі-шик і можливо, запропоновані нами образи тебе надихнуть.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency