Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Alice + Olivia або сукні в стилі фанк

Кожна історія починається з сукні і, як відомо, деякі сукні, як талісмани, вміють приносити удачу своїм господиням. Вибираючи сукню від Alice + Olivia, ти гарантуєш, що в ньому тобі обов’язково буде супроводжувати удача.

Cтейсі Бендет – ім’я головного ідеолога Alice + Olivia – одного з улюблених брендів Rent A Brand. Саме ця тендітна бунтарка створила один з найстильніших і найвідоміших американських брендів. Вечірні сукні Alice + Olivia регулярно вибирають для появи на червоних доріжках зірки на кшталт Гвінет Пелтроу, Періс і Ніккі Хілтон, Тейлор Свіфт і дівчина Бенедикта Камбербетча – Лідія Херст. Більш молодий в порівнянні з іншими вже добре відомими в Україні luxury-брендами, Alice + Olivia швидко набирає популярність і серед столичних модниць. І якщо ти цінуєш нестандартне поєднання лялковості і зухвалості, чуттєвості і рокерської відчайдушності, тобі напевно сподобаються авангардні вбрання від Alice + Olivia.

elle-alice-and-olivia-fall-2013

Дизайнер Alice + Olivia часто вживає слова фанк і ретро, а комбінація цих понять, реалізована в дизайні її коктейльних і вечірніх суконь, в стані творити неймовірні речі. Вони підійдуть дівчатам, які вміють і люблять перевтілюватися – бути по-дівочому  кокетливими, а в наступний момент перевтілитися в спокусливо непередбачувану красуню, яка цілком може стати наступною подружкою Джеймса Бонда. У героїні Стейсі Бендет ще той характер, і він цілком відповідає натурі засновниці бренду.

AliceAlivia платье с перьями

Вечірня сукня з баскою з пір’я – 3200 грн за 2 доби

Вишуканий, але зухвалий, що диктує тренди, а не той, хто йде слідом.

До речі, якби не пара штанів, Alice + Olivia цілком могла б не створитись. За словами дизайнера, все почалося з того, що, будучи величезною любительок стильних брюк, вона одного разу довго шукала собі обтягуючі штани для чергової вечірки. Не зумівши їх знайти, вирішила пошити самостійно. Вже через пару років ця затія вилилася в повноцінну колекцію, що включає верхній одяг, коктейльні та вечірні сукні. І навіть якщо Стейсі придумала цю історію, щоб заінтригувати своїх шанувальників, ми вдячні їй за це, так що нехай це буде одна з сотень історій від Стейсі Бендет – дівчини, яка змусила світ закохатися в її особистий стиль, а знаменитостей – змагатися за можливість першими одягнути чергову новинку від дизайнера.

самое популярное платье Aliceolivia

До речі, Стейсі обожнює стиль ретро. Під час своїх подорожей по світу вона обов’язково відвідує блошині ринки і антикварні магазини в пошуку натхнення. За власним визнанням, її найулюбленіший вінтажний магазин знаходиться на маленькій вуличці в західній частині  Нешвілі. Саме там вона регулярно знаходить незвичайні, чарівні речі. Саме там Стейсі купила свою улюблене вінтажну вельветову сукню в підлогу, яку не одягає, але зберігає у своїй колекції як витвір мистецтва.

Кружевное платье Alice Olivia

 

До слова, багато вечірніх суконь Alice + Olivia цілком можна назвати маленькими витворами мистецтва. Поєднання мережива і бісеру, пір’я та хутра, атласу і оксамиту, золотистої парчі і спокусливих вирізів у Alice + Olivia дивно гармонійно і, незважаючи на ризикованість поєднань, це не здається надмірним. Дизайнер любить ходити по межі, але не дає можливості дорікнути себе в поганому смаку.

Золотое платье Alice Olivia

А ще Стейсі обожнює мережива і вирізи на спині, причому її вирізи вельми впізнавані. Завдяки цьому її вечірні та коктейльні сукні можна відрізнити  навіть на відстані. До речі, нижче одна з найулюбленіших моделей Alice + Olivia, яку, крім цих кольорів, в нашому онлайн шоурумі можна взяти напрокат ще і в ніжно-блакитному і червоному кольорах.

Alice Olivia кружевные платья

За словами Стейсі Бендет, її місія, в тому числі, полягає в умінні створювати ідеальні речі, які змусять інших вигукнути: “Боже мій, як вона змогла це придумати? І їй це часто вдається. Досить часто Cтейсі можна застати на килимових доріжках в створених нею самою екстравагантному вбранні, багато з яких передбачають модні тенденції. І до речі, сама дизайнер,  обожнює власні вбрання, постійно виявляється в списках найстильніших людей планети.

stacet-bendet-alice-olivia-magnum

А ще вона неймовірно щаслива – в роботі та особистому житті. Їй вдається все, за що вона береться. У чому секрет її успіху? Можливо, в переконаності в тому, що немає нічого неможливого? Чи готові поручитися, що цей секрет вона переносить на сукні, тому що її речі приносять їх власницям удачу. І коли нам потрібно бути яскравими і зробити так, щоб все обов’язково вийшло, ми вибираємо плаття від Alice + Olivia. 🙂

Зараз наряди з колекцій дизайнера можна придбати в Штатах, Великобританії та Японії. Але наші баєри воліють купувати сукні цього бренду в США, причому наш улюблений бутік знаходиться в Сан-Франциско в артистичному кварталі на Fillmore street. Чуйні дівчата-консультанти обов’язково напоять тебе кавою, подарують смачну життєдайну воду з лого Alice + Olivia і сфотографують тебе в кожному обраному плаття для свого інстаграмма 🙂

Screen Shot 2014-04-19 at 5.50.11 PM

Тепер у тебе є можливість взяти напрокат одну з найстильніших коктейльних і вечірніх суконь Alice + Olivia. Зв’яжися з нами і домовся про примірку вподобаних тобою суконь, наші стилісти-консультанти будуть раді допомогти тобі підібрати потрібні варіанти сукні для створення бажаного образу.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency