Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

3 образа для подружки нареченої. Колір - кремовий.

Колір крем-брюле – один з найпопулярніших серед подружок наречених. Подивися, які з наших кремових суконь і аксесуарів вибрала команда свадебногопортала Weddywood.ru для створення 3 образів подружки нареченої в кремових тонах.

1 Мінімалізм з характером

Шукаєш сукню подружки нареченої в кремових тонах? Якщо при цьому тебе пересмикує від стразів і пайєток і ти віддаєш перевагу чітким лініям, тобі припаде до душі силует цієї коктейльної сукні. У ній немає нічого зайвого, і навіть золотий обідок по лінії декольте на тлі цього аскетизму деталей сприймається цілком доречно. Взагалі це плаття не вимагає яких-небудь прикрас, але при бажанні ти можеш доповнити його браслетом з золотого металу від Marc Jacobs, а казковий ніжно кремовий клатч-книжка від Charlotte Olympia і босоніжки Reed Krakoff стануть відмінним завершенням цього образу.

образ-1

2 Романтична Асиметрія

Якщо ти хочеш створити ніжний і романтичний образ, ця плісирована сукня з відкритим верхом, асиметричним подолом і злегка завищеною талією ідеально впорається із завданням. Казкове кольє в ельфійському стилі кольору рожевого золота буде виглядати більш ніж доречно з цією моделлю сукні і, крім того, вигідно сакцентує увагу на лінії шиї. А ми ж знаємо, що тендітна оголена шия є стратегічно важливою деталлю будь-якого ніжного образу. Золотистий клатч Whiting & Davis і босоніжки в тон ідеально доповнять твій образ феї.

образ-2

3 Кремовий гламур

Хочеш сяяти? Чому б тобі не вибрати ефектну вечірню сукню BCBG MAX AZRIA? Класичний силует і неймовірно жіночна лінія спини прикрашена білими та золотистими кристалами – ця сукня створена не для випадків коли хочеться залишитися в тіні. Будемо послідовні і доповнимо наш образ сяючим прямокутним клатчем, а щоб блиску було рівно стільки, скільки потрібно, щоб залишатися в рамках дозволеного, утримаємося від інших прикрас, зробивши виняток хіба що для кільця Lanvin з магічним жовтим кристалом – адже це так красиво 🙂

образ-3 2

 

Якщо тебе цікавлять сукні для подружки нареченої в стилі Прованс або Шеббі-шик, дивись підібрані стилістами Rent A Brand образи тут.

Дзвони нам вразі будь-яких питань, наші стилісти-консультанти допоможуть тобі визначитися з вибором суконь для примірки, потрібного розміру і ін.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency