Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Три образа для подружки нареченої. Колір синій.

Темно-синій вже був названий одним з головних кольорів цього сезону. І немає нічого дивного в тому, що популярним кольором в образах подружок нареченої буде саме синій. Стилісти сервісу оренди дизайнерських суконь Rent A Brand підібрали три різних варіанти суконь для подруги нареченої в цій колірній гамі.

Чуттєвість
Ніжна і вишукана синя сукня з осінньої колекції Alice + Olivia – оптимальний варіант для подруги нареченої, яка хоче виглядати жіночно, не добираючи при цьому довге вечірнє плаття.  Мереживо і виріз на спині додають чуттєвості, врівноважене глибоким насиченим кольором. Доповнивши цю сукню великим браслетом і плетеним атласним клатчем, ти отримаєш образ, в якому гарантовано будеш відчувати себе впевнено на будь-якому весіллі.

look-1-cocktail 3

Яскравість
Якщо ти шукаєш ефектну вечірню сукню, відповідне останнім тенденціям, цей варіант для тебе. Актуальна в цьому сезоні асиметрія по лінії шиї і драпірований розріз на спині з незвичайним перекрученим вузлом в поєднанні з високим вирізом однозначно не дозволять власниці цієї сукні кольору індиго залишитися непоміченою. Кульчики та браслет з синім каменем від Monica Vinader стануть яскравим акцентом твого образу, завершити який допоможуть босоніжки Saint Laurent і шкіряний клатч-конверт.

look-2-evening-contemporary 2

Елегантність
Елегантна довга сукня від BCBG MAX AZRIA, виконана з безлічі шарів найтоншого темно-синього мережива – класика жанру і стовідсоткове влучання в ціль, якщо ти шукаєш ідееальну вечірню сукню. Мереживо золотистих сережок і браслета від Stella & Dot вдало гармонує з текстурою самої сукні, а в витонченому золотистому клатчі-мінодьєрі обов’язково знайдеться місце для розбитих сердець твоїх нових шанувальників.

look-3-purely-classic 3

 

Якщо ти шукаєш мереживні сукні для весілля подруги, стилісти Rent A Brand професійно допоможуть підібрати для тебе влучні варіанти в нашому шоурумі або онлайн.
Ти можеш забронювати будь-яку з цих вечірніх суконь, а вибравши повний лук для весілля подруги або іншого урочистої події у нашому сервісі, ти отримаєш знижку в 10% на всі аксесуари.
Інші дизайнерські сукні всіх відтінків синього ти знайдеш в онлайн каталозі.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency