Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Тренди весільної моди: актуальні кольори весільних суконь

У цьому сезоні багато дизайнерів весільної моди пропонують відправити всі стереотипи щодо кольору весільної сукні у відставку. На піку популярності чорні деталі і темний декор вінчального вбрання. Для тих, хто не наважується піти до вівтаря в агресивно-чорному, є інша, більш стримана альтернатива білому – вінчальна сукня ніжно-пастельного відтінку. Який варіант вибереш ти?

«Сіль та перець»

Королева весільної моди Vera Wang продемонструвала повністю чорно-білу колекцію, додавши високі шкіряні печатки та інші чорні аксесуари навіть до ніжних шовкових суконь з мереживним декором. Чорний колір був присутній також і в нарядах, представлених іншими дизайнерами – у вигляді квіткової аплікації у Maggie Sottero і Sophia Tolli, або повністю чорна вінчальна сукня у бренда Amsale.

Монохром1

Звичайно, це вибір для сміливих наречених, які не бояться вибирати ризиковані рішення. Якщо ти готова відійти від класичної білої сукні , чому б тобі не приміряти чорно-білі вінчальні варіанти, представлені в шоурумі Rent A Brand і вже після цього визначатися, наважишся ти на подібну зухвалість.

wb

«Пряжене молоко»

Прозорий бежевий, пастельно-кораловий і кремові відтінки вінчальної сукні зроблять образ більш повітряним і ніжним. Moniquie Lhuillier, Thea, Angel Sanches – далеко неповний список дизайнерів, які продемонстрували на подіумі Нью-Йоркського тижня весільної моди наряди приглушених відтінків. Цей колір однаково добре підейде блондинкам, брюнеткам і рудим дівчатам, додаючи жіночності і ніжності їх образу. Єдине, на що варто звертати увагу, приміряючи в весільному салоні сукні пастельних кольорів – це необхідність знайти правильний відтінок, який змусить твої очі засяяти.

топленое молоко1

Дизайнерські весільні сукні цих ніжних кольорів представлені в нашій колекції моделями Vera wang, Lanvin, Nina Ricci і Alice + Olivia. Сукні цих брендів вже сьогодні можна знайти і приміряти в Rent A Brand:

пастель

Незалежно від трендів весільної моди важливо вибирати сукню, яка піде саме тобі, перетворивши тебе в принцесу власного свята. Наші стилісти будуть раді проконсультувати тебе з питання підбору весільної сукні та підібрати для тебе оптимальні варіанти.

Також, якщо ти хочеш придбати нову весільну сукню, якої немає в нашому салоні, ти можеш замовити її у нас і ми привеземо спеціально для тебе з будь-якої точки світу. Просто зв’яжися з нами і опиши сукню, яку ти шукаєш, і вже через місяць ми доставимо тобі потрібну модель.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency