Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Топ-6 яскравих образів до дня всіх закоханих

Все ще думаєш, яку сукню підібрати на побачення або вечірку в День святого Валентина? Rent A Brand готовий дати відповідь – звичайно ж червону! І ні, це не тривіально! Червоний колір буває прямолінійним, але ніколи не буває тривіальним, якщо знати, з чим його поєднувати. Ми пропонуємо 6 простих і яскравих образів під різний настрій і різні формати заходів.

До Дня всіх закоханих Rent A Brant підготував добірку стильних look’ов з червоними сукнями, які підійдуть тобі в залежності від настрою цього дня. Ці та інші червоні сукні ти зможеш знайти тут.

Стримано та стильно

Яскраво-червоний колір відмінно врівноважується закритістю моделі і ми вибираємо це коктейльне плісироване плаття від BCBG Max Azria за його ефектну небагатослівність. Доповнивши це плаття знаковим кольє від J Crew і сережками-пуссети Michael Kors, ти отримаєш ідеальний варіант для побачення в День всіх закоханих.

vday1

Жіночно і комфортно

Ти прихильниця полотен Босха і стилю артдеко, тобі подобаються складні образи і незвичайні деталі? Тоді супер ефектне і разом з тим неймовірно зручне мінісукня Alexander McQueen з м’якої віскози з симетричним флористичним принтом стане ідеальною основою твого образу.

vday2

Гранично яскраво

Градус сексуальності цього яскраво-червоного плаття BCBG Max Azria якраз на межі. Але в питанні любові для нас не існує напівтонів, чи не так? І потім, ти часто хотіла, але так і зважилася одягти сукню з таким глибоким вирізом, так чому б не зробити цей день Святого Валентина винятком з твоїх особистих правил?

vday3

5 o’clock tea

Запрошена на романтичне чаювання з можливим походом на коктейльну вечірку? Вибираємо ідеальне за кроєм і довжині для подібного формату плаття злегка приглушеного червоного кольору від Valentino. Доповнюємо його позолоченими сережками і браслетом від Stella & Dot. Тут буде також доречний клатч- мінодьер золотого кольору від Whiting & Davis. Ну і звичайно ж, не забудьте взяти з собою червону помаду.

Новыи год4

Бордовий – новий червоний

Зовсім, ну просто зовсім не хочеться нічого прямолінійно червоного? Вибирай винний відтінок і ти не помилишся. Винний і всі похідні в цьому році явно в тренді, не дарма колір марсала обраний головним кольором року. Ми пропонуємо тобі звернути увагу на коктейльну сукню від Monique Lhuillier приємного винного відтінку. Доповни його маленькими сережками від Michael Kors і нашим улюбленим клатчем від Whiting & Davis і ти готова для самого романтичного побачення.

Look 3

Люба, сьогодні я буду в смокінгу

Запрошена на дуже-дуже урочистий вечір? Хтось натякнув на крайню доречність blacktie? Вибирай вечірню сукню від Alice + Olivia. Відкритий верх, важка спідниця з щільного жаккарда – ця сукня ідеальна для особливого торжества. Доповни його клатчем Valentino, сережками від KJL, ставай на каблуки (туфельки від Brian Atwood ще нікого не підводили). І так, ти будеш виглядати бездоганно.

look6

Наші сукні підійдуть під будь-який дрес-код, смак і настрій, а наші консультанти допоможуть тобі вибрати саме те, що ти шукаєш і в чому ти будеш відчувати себе красиво і комфортно.

І все ж якe б сукню ти не вибрала в цей день, пам’ятай, що жодна сукня не допоможе тобі виглядати і відчувати себе так, як ти хочеш, якщо ти робиш це в першу чергу для когось. Роби це для себе, вбирайся, будь чарівною, люби себе, і світ буде любити тебе з більшою силою. А ми зробимо так, щоб обрана сукня обов’язково принесла тобі удачу. Просто зв’яжися з нами і розкажи, яку сукню ти шукаєш.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency