Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Прем'єра бренду: богемний шик від Zimmermann

Найвідоміший австралійський бренд тепер представлений в Rent A Brand

Складна вишивка, витончені аплікації, об’ємні волани, мікс різних текстур, а ще чистий озон … Багато повітря і безмежної свободи. Ці компоненти майстерно зведені в колекціях австралійського бренду Zimmermann.

Богемний шик – улюблена стилістика дизайнера бренду Ніки Зіммерманн. Розслаблені силуети, флористичні принти, шнурування і хитромудра обробка – легкий життєрадісний фестивальне настрій переноситься на галасливі вулиці мегаполісів. Шовкові хвилясті сукні в поєднанні з високими чобітьми, фетровими капелюхами і хутряними накидками створюють розслаблений міський образ, а з сандалями і акцентними аксесуарами – грайливий і жіночний.

Zimm Cavalier Tier 1
Дівчина Zimmermann розслаблена, жіночна і артистична. Вона не приховує свою тендітність за відвертою сексуальністю, вона приймає її з іронією і насолоджується життям у всіх його проявах.

«Зазвичай, коли я розробляю колекцію прет-а-порте, я відштовхуюсь від власних спогадів або від того, що близько особисто мені», – розповідає Ніки. Джерелом натхнення для дизайнера може стати улюблена дискотека юності або недавня подорож Італією.

Бренд був створений сестрами Ніки і Сімоною Зіммерманн в 1991 році та спершу спеціалізувався на купальних костюмах. У сімейному бізнесі ролі чітко розділені: Нікі зосереджена на креативній частині процесу, а Симона відповідає за маркетинг і розвиток бренду.

Перші вироби створювалися в батьківському гаражі і виставлялися на продаж на місцевих ярмарках вихідного дня, де їх і помітила редактор австралійського Vogue. Уже через рік після невеликої публікації у виданні, сестри відкрили свій перший магазин в Сіднеї.

Після того, як лінію пляжного одягу і аксесуарів відзначили кількома нагородами, зокрема Zimmermann був визнаний кращим брендом купальників Австралійської тижня моди (1999) і отримав Prix de Marie Claire (2005), засновниці бренду взяли нову висоту, випустивши повноцінну колекцію pret-a- porter.

З 2013 року Zimmermann щосезону представляє колекції на тижні моди в Сіднеї, а кілька сезонів тому бренд розширив географію показів і став учасником тижня pret-a-porter в Нью-Йорку. У 2016 році сестри Зіммерманн увійшли в список 500 найвпливовіших представників fashion-індустрії за версією видання The Business of Fashion.

Ніки та Симона зізнаються, що шлях створення міжнародного бренду не з легких, але вони завжди зберігають оптимізм і залишаються вірними собі і своїй безтурботній, але в той же час витонченій естетиці бренду.

Жіночні сукні з цікавим міксом фактур, складними елементами декору і характерними м’якими флористичними принтами привернули увагу не тільки редакторів fashion-видань. У сукнях Zimmermann не раз потрапляли в об’єктиви стріт-стайл фотографів Кейт Мідлтон, Олівія Палермо, Наомі Уоттс, Бейонсе, Майлі Сайрус, Кендалл Дженнер, а також багато блогерів.

Zimmdresses 5 2 1

Zimmdresses 6 1

Zimmdresses beyonce

Zimmdresses 7

Поповнити цей перелік можеш і ти, обравши своє ідеальне плаття Zimmermann в каталозі Rent A Brand.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency