Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Десять помилок, які ми робимо, обираючи вечірню сукню

Що потрібно пам’ятати, підбираючи сукню для вечірки

Тематичні вечірки, прийоми, відкриття виставок, камерні весілля друзів, прем’єри – всі ці події мають запам’ятовуватися своєю ідеєю, яскравими подіями і приємними емоціями, а не модними провалами гостей вечора.

Тому давай розбиратися, на що потрібно звернути увагу при виборі сукні, щоб потім не було нестерпно боляче переглядати фотозвіти заходу.

1. Не той розмір, не той фасон

Не звертай увагу на розмір, що вказаний на ярлику – міряй. У різних брендів розмірні сітки не збігаються, тому не переймайся, якщо тобі пасуватиме L, хоча ще восени ти носила M, а просто вибирай сукню, яка вигідно підкреслить твою фігуру. Обирай фасон, орієнтуючись на свій тип фігури і комплекцію, щоб тканина м’яко спадала, підкреслюючи кращі частини твого тіла. І тоді, дивлячись в дзеркало, ти залишишся задоволена своїм відображенням.

Альтернатива: фасон і розмір, що підходить типу фігури і комплекції

2. Неправильний вибір білизни

Бретелька, що визирнула у невідповідний момент з-під сукні, або ж перетягнуті гумкою від панчишних виробів боки – ці дрібниці можуть зіпсувати враження навіть від найкращої сукні. Постарайся обміркувати всі найдрібніші деталі заздалегідь, щоб такі неприємні нюанси не понівечити тобі вечір.

Альтернатива: заздалегідь продумуй варіанти нижньої білизни та панчішних виробів для образу

3. Блиск синтетичної тканини
Ніщо так не «здешевлює» образ, як блискуча синтетична тканина сукні. Хочеш блиску – обирай відтінки металік, хочеш ніжності – тобі підійдуть шовкові сукні з благородним відблиском нитки, хочеш елегантності – зупини вибір на матових тканинах.

Альтернатива: якщо хочеш блиску – вибирай сукню із спеціальним мерехтливим декором – активним блиском паєток, відсвічування каменів або природний блиск натуральних тканин

4. Сукня, переобтяжена різними елементами декору
Ти бачила ці сукні сотні разів – на грудях оборки, на рукаві – стрази і камені, а ліф рясно задрапірований. Згадала? Тепер забудь про них назавжди, якщо тільки ти не плануєш створити навмисно кітчевий образ.  Натомість обирай сукню з одним акцентованим елементом декору і ти не помилишся.

Альтернатива: вибирай плаття з продуманим декором

5. Сукня, що відкриває занадто багато тіла
Є перевірене роками правило – відкриваєш ноги, закрий декольте. Обираєш коротку сукню без рукавів, простеж, щоб воно було зроблено з цупкої тканини. Таке «врівноваження» завжди виглядає цікавіше.

Альтернатива: відкривай лише одну частину тіла

6. Недотримання дрес-коду вечірки
Стандартний вечірній дрес-код, як-то Black tie або Cocktail, спрощує вибір сукні. Якщо ж вказана конкретна епоха або більш специфічний дрес-код, наприклад «в стилі Гетсбі» – буде потрібно трохи більше часу, щоб зібрати правильний образ і тим самим виявити повагу до господарів вечору.

Альтернатива: Обирай сукню відповідно до дрес-коду

7. Недотримання соціо-культурних особливостей країни
Що для Ріанни – добре, те для української випускниці – обговорення і улюлюкання в соцмережах. Занадто прозору чи надто відкриту сукню краще залишити для червоних доріжок за океаном. Не можеш без прозорості – вибери більш строгий фасон і / або правильну білизну (лаконічну, без натяку на мереживо чи звабливий фасон).

Альтернатива: враховуй культурні особливості регіону

8. Орієнтир тільки на один фасон / колір
Щоб не помилитися завжди вибираєш чорне? Знаєш, що тобі пасує блакитний і на всіх фото в інстаграм на тобі тільки відтінки небесного? Проаналізуй те, як ти вибираєш сукні та спробуй відійти від стандартної схеми. Будь відкритою до рекомендацій стилістів і консультантів, але залишай рішення за собою. Можливо, ти здивуєшся, примірявши нехарактерний колір або фасон.

Альтернатива: пробуй щось незвичне

9. Орієнтир виключно на тренди
Не варто ставитися до трендів занадто серйозно. Тим більше, що на вечірню моду тенденції впливають не так сильно і не так стрімко змінюються, як в повсякденному житті. Прозорість? Асиметрія? Вибирай те, що до душі та підкреслює твою красу.

Альтернатива: обирай ту сукню, в якій тобі буде комфортно провести вечір

10. Думати лишепро сукню, не уявляючи загальну картинку
Якщо ти обираєш плаття з активним декором, про яскраві, акцентні аксесуари та незвичайне взуття краще забути, щоб не перевантажувати образ. Добираючи сукню, старайся думати про композиції в цілому – яку ти плануєш зробити зачіску, які прикраси та аксесуари підібрати і як все це буде виглядати в комплексі.

Альтернатива: враховуй всі складові образу

В каталозі Rent A Brand тільки круті дизайнерські сукні розмірів від XS до XL – вибирай плаття в своєму стилі і ти завжди будеш карколомна.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency