Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Бачили ніч: як обрати сукню до випускного балу

Що потрібно знати, відправляючись на пошук сукні для головної шкільної вечірки

Отже, випускний. Для дуже багатьох це перший в житті захід з вечірнім дрес-кодом. А відповідно питань набагато більше, ніж відповідей. Який колір? Довжина? Стилістика? Як зрозуміти, що йде, а що підкреслює недоліки? У пошуках відповідей випускниці починають приміряти сукні за кілька місяців до свята і наприкінці починають сходили з глузду і вони, і їх батьки. І щоб трохи спростити тобі цю нелегку задачу, стиліст Rent A Brand підготувала кілька порад, що варто зробити, перш ніж вирушати на примірку.

Порада №1: Визначитися зі стилістикою платья

Спробуй заздалегідь виділити час і знайти в лукбуці дизайнерів, в Pinterest або в улюбленому онлайн-виданні сукні, які тобі подобаються. Чим більше – тим краще. Зберігай їх в окрему папку і через тиждень переглянь ці фото. Що об’єднує більшість з них? Колір? Довжина? Фасон? Тканина сукні? Виріз горловини? Плісировка? Мереживо? Елементи декору? Вибери кілька фаворитів і придумай асоціації до цих нарядів: «ніжне», «романтичне», «зухвале», «лаконічне», «стримане» і т.п. Який епітет резонує з твоїм внутрішнім станом? Вибираючи плаття для примірки, подумки тестуй його на відповідність тому епітету, який тобі ближче, і відсікай невідповідні варіанти. Наприклад, якщо тобі близька «ніжна і романтична», то мереживо, волани та рюші – це так, а графічні асиметрія – це категоричне ні.

Порада №2: Обери свою довжину

Недивлячись на вечірній дрес-код випускного вечора, твоя сукня може бути як довга, так і коротка або взагалі асиметрична. Якщо ти віддаєш перевагу короткій сукні, то зверни увагу, щоб поділ не доводився на найширшу частину ноги, наприклад, на середину стегна або гомілки. Така довжина візуально зробить твої ноги крупніше. Варто також пам’ятати, що дівчатам з ростом вище 170 см краще віддавати перевагу більш довгим спідницям, від коліна і нижче. У той час як випускниці з ростом 162 більш гармонійно будуть виглядати в короткій сукні.

Порада №3: Блиск, паєтки, пір’я – можна все

Випускний вечір – ідеальний захід, щоб експериментувати з нарядами. Якщо з’явилося бажання сяяти – обирай плаття з паєток, хочеш чогось екзотичного – чудовий варіант сукні з пір’ям або зі складною вишивкою. Єдине табу – сукні з неякісних матеріалів, дешево блискучий поліестер ще нікого не фарбував.

Рада №4: Зроби селфі

Фотографуй себе в примірочній. Фотографуй себе так багато як бажаєш. Я до сих пір не розгадала цей фокус, але в дзеркалі ми не бачимо себе з боку, а на фото – всі недоліки і переваги стають очевидними. Наприклад, відразу видно, відтіняє чи колір сукні твоє обличчя або, навпаки, ти «губишся» на його тлі, стаєш блідою і невиразною.

Порада №5: З двох обирай будь-яке!

Ти вже на фінішній прямій. У примірювальній дві або три кращих сукні, які на тобі сидять приблизно однаково, ти круто себе в них відчуваєш, але не можеш вирішити, яку ж брати? Я тобі допоможу – бери будь-яку з них! Життя . занадто коротке щоб гаяти час на такий вибір. Обери одну з них знаючи, що ні у кого ж не буде можливості порівнювати. Всі побачать тільки одне плаття, яке і буде твоїм найкращим.

Хочеш ще більше гарних суконь для свого випускного? Тисни сюди і тобі відкриється наш каталог дизайнерських суконь для будь-якого випадку.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency