Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Сукня на виріст: як виглядати вище

10 корисних прийомів, які візуально додадуть сантиметри до зросту

Високі підбори, розпрямлені плечі і гарна постава – кращий спосіб піднятися над землею, однак є ще кілька прийомів, завдяки яким ти зможеш стати трохи вище. Стилісти Rent A Brand розповіли, які сукні варто вибирати, якщо потрібно візуально додати кілька заповітних сантиметрів до росту.

Вертикальні лініі

Мабуть, найпростіший і очевидний спосіб зробити себе трохи вище, вибрати сукню з контрастними смугами або з вертикальними вставками іншого кольору.

high 13

 

high 3

Вертикальний декор

Апплікаціі, прикраси, принти і інші навіть не дуже чітко вертикальні елементи – більш складна, але і більш цікава альтернатива контрастним вертикальних лініям.
high 6

Сукня під горло

Як і водолазки, сукні нехай навіть з невеликою горловиною візуально «витягнуть» твій силует.

high 4

Сукня силуету «русалка»

Спідниці та подоли сукні, що розширюються від коліна, як і помірно розкльошені брюки, візуально подовжують ноги і врівноважують стегна. За рахунок цього, фігура виглядає стрункішою і вище.

high 7

Пліссе
Акуратні вертикальні складки вздовж усієї сукні нехай і трохи збільшать обсяг, але в той же час відмінно впораються із завданням візуально витягнути силует.

high 9Глибокий V-подібний виріз

Глибокій V-подібний виріз візуально подовжує шию і привертає увагу до обличчя і верхньої частини тіла, що допомагає візуально «витягнути» силует.
high 10

Комбінезон

Однотонний комбінезон з природним акцентом на талії створить той же ефект, що і монохромна сукня з високим розрізом, але при цьому буде виглядати менш офіційно.
high 8

Міні-сукня

Створити ілюзію більш високого зросту можна також за допомогою міні-суконь, коротких спідниць і шортів. Однак не варто вибирати занадто облягаючі варіанти, краще зупинити свій вибір на сукні зі спідницею А-силуету з природною або трохи завищеною лінією талії.

high 5

Вибрати і замовити для примірки ці та інші дизайнерські сукні завжди можна в каталозі Rent A Brand.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency