Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Cукня на вихід: тренди осені

Ренесанс, оксамит, білизняний стиль – що будемо носити в цьому осінньому сезоні

Кожний вересень приносить нам нові фасони, стилі, кольори, матеріали і фактури, а разом з ними і можливість приміряти щось кардинально інше від того, що вибирали раніше. Які сукні будемо носити цієї осені, дивимося в огляді Rent A Brand.

Тонкі натяки

Повністю прозорі тканини, невеликі прозорі вставки, прозорі кокетки і смуги – виходить як у казці «і одягнена і роздягнена одночасно».

tr 16 trans

Прозорий тренд обіграли дизайнери багатьох модних будинків, в тому числі Blumarine, Dennis Basso, Mary Katrantzou, Mother of Pearl і, звичайно ж, Valentino, наріжним каменем колекції якого став балетний клас, з усіма атрибутами – трико, пуанти та спідниці з легких, повітряних матеріалів.

tr 16 trans1

tr 16 trans2

Оксамитовий сезон

Бархат – ця м’яка, і в той же час важка, струмлива тканина, що створює красиві драпіровки і що до йього часу надовго була забута дизайнерами і закута в рамки вечірніх заходів.

tr 16 vel

Але в цьому сезоні багато будинків моди, в числі яких Lanvin, Brunello Cucinelli, Dries Van Noten і інші, впровадили оксамит як в повсякденні образи, так і в традиційно коктейльні та вечірні сукні.

tr 16 vel1

Золотою ниткою шито

Флористичні мотиви, вишиті золотими і срібними нитками по шовку або бавовні – це не тільки дорогий наряд церквослужителя, а й актуальні цієї осені пальто, сукні та брючні костюми.

tr 16 brocade

Парча зустрічається в колекціях Prada, Gucci, Dries Van Noten і багатьох інших.

tr 16 brocade1

Інтер’єрні тканини

Яскраві принти, контрастна вишивка, великі візерунки – тканини, які часто використовувалися в якості інтер’єрних, надихнули дизайнерів модних будинків Balenciaga, Lanvin, Dior, Miu Miu на створення нових образів.

tr 16 interior

tr 16 inter1

Білизняний вопрос

Білизняний стиль тримається в топі вже кілька сезонів поспіль, і цієї осені ми продовжуємо носити сукні-комбінації, шовкові топи на тонких бретелях з мереживними вставками в поєднанні з широкими «піжамними» брюками і жакетами.

tr 16 slip dre1

Надихаємось білизняними луками в колекціях Lanvin, Dior, Alexander Wang, BCBG MAX AZRIA та ін.

tr 16 slip dre2

Епоха відродження

В цьому сезоні в багатьох показах бачимо відмінні риси костюма епохи ренесансу: характерної форми коміри, зібрані гумками широкі рукави суконь, мереживні багатоярусні манжети і завищена талія.

tr 16 renes st

Gucci, Valentino, Sophia Theallet, Zimmermann – далеко не повний перелік дизайнерів, які використовували в своїй осінній колекції ті чи інші елементи цього стилю.

tr 16 renes1

Складочка до складочки

Прямі і акуратні складки цієї спідниці легко розвиваються, надаючи образу динамічність. Надихаємось стилістикою колекцій Diane von Furstenberg, Valentino, Balenciaga, BCBG MAX AZRIA, Zimmermann, Gucci.

tr 16 ple

Така спідниця може поєднуватися як з класичними лодочками і армійськими черевиками, так і зі спортивним взуттям.

tr 16 ple1

Асиметрія

Асиметричну лінію поділу спідниці або сукні зробили дизайнери модних будинків Michael Kors, Joseph, Emanuel Ungaro, Zimmermann та ін.

tr 16 asymm hem

До речі якщо раніше непропорційними були в основному перед і спинка, то в цьому сезоні досить багато моделей представлені з різницею в довжині сторін спідниці або сукні.

tr 16 asymm hem1

Більше трендових фасонів ти знайдеш в нашому каталозі коктейльних і вечірніх суконь.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency