Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Розсип перлів в волоссі як альтернатива класичній фаті

Обираємо альтернативу класичній фаті

Аксесуари для волосся – пряна приправа весільного вбрання. Вони «збирають» образ і надають індивідуальності. А індивідуальність і вірність своїм емоціям в усьому – у виборі стилю життя і роду діяльності, друзів, партнерів і, звичайно ж, весільного вбрання – мегатренд цього десятиліття, а ми б додали, що і всього нашого життя. Традиційна фата, стримана вуаль, ніжний вінок, перлова шпилька або делікатна діадема – в огляді Rent A Brand аксесуари для волосся, які додадуть самобутності образу нареченої, будь то класична, стилізована або ж камерна свадьба.

Бохо-аксессуари

Витончені обідки, діадеми і шпильки з майстерно відтвореними дизайнерами металевими або пластиковими бутонами і невеликими квіточками, підійдуть до весільного вбрання в рустикальном стилі, а також до сукні з мінімумом декору. У колекції Rent A Brand ти знайдеш варіанти як в теплих, так і в холодних тонах (це до речі важливо – обирати прикрасу під твій кольоротип). Наприклад, прикраса в грецькому стилі з лімітованої колекції Mignonne Handmade, створена вручну майстрами цього французького бренду.

12 1

Прикраса Mignonne Handmade – оренда на два дні 940 грн

Ободок з живих квітів або точної їх імітацією, виконаноъ з полімерної глини або тканини, залишається одним з найулюбленіших аксесуарів для волосся у наречених. Наприклад, вінок-ореол з великих квітів Mignonne Handmade ідеально доповнить як мереживну сукню в підлогу, так і класичну весільну сукню з пишною спідницею.

13 2

Ободок Mignonne Handmade – оренда на два дні 940 грн

Кристалли в волоссі

Найкраща опція, якщо ти виходиш заміж в мінімалістичній шлюбній сукні – прикрасити волосся розсипом перлин або гребенем з кристалами, таким як цей витончений вінтажний гребінь Twigs & Honey з намистинками і кристалами Swarowski.

14 1

Весільний гребінь Twigs & Honey

Фата в ретро-стілістіке

Почему б не поекспериментувати і не зіграти весілля в стилі 20-х років минулого століття? Фата в ретро стилістиці від улуюбленого нами датського дизайнера Джанні Бальцер (Jannie Baltzer), виконана у вигляді пов’язки з тонкого тюлю, прикрашеного штучними квітковими аплікаціями ручної роботи, з вкрапленнями перлин відмінно доповнить вишукані сукні з ніжного мережива.

17 1

Фата в ретро стилі Jannie Baltzer – оренда на два дні 800 грн

Классична олдскульна фата

Головна перевага класичної фати – її можна поєднувати з абсолютно будь-яким весільним вбранням. Ефектна класична триметрова фата Vera Wang кольору слонової кістки з вишивкою ручної роботи на подолі або ж невагома міні-фата Twigs & Honey, що злегка прикриває плечі – яким буде твій варіант?

15 1

Мереживна фата Vera Wang – оренда на два дні 1 500 грн

Укороченая фата Twigs & Honey – оренда на два дні 400 грн

Вуаль

Ексцентрична альтернатива класичній фаті – невелика вуаль. Фаворити стилістів Rent A Brand – весільна вуаль Twigs & Honey з пришитими вручну перлинами, а також міні-вуаль Mignonne Handmade з французької сіточки з аплікацією з шовкових квітів. Наші бабусі обов’язково обрали б саме цей варінт і не помилились би.

16 1

Весільна вуаль Twigs & Honey – оренда на два дні 480 грн

Вуаль з квітами шипшини Mignonne Handmade – оренда на два дні 620 грн

Обрати аксесуари для твого весілля з радістю допоможуть провесіонали – наші стилісти Rent A Brand. Записуйся на примірку, а до того часу подивись деякі наші прикраси в нашому каталозі аксессуарів для весілля.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency