Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Золота лихоманка: сукні золотих відтінків для особливого випадку

Вся палітра відтінків золота в одязі, аксесуарах та макіяжі як ніколи актуальні в цьому сезоні

Мерехтіння паєток, приглушений блиск дорогоцінних металів, ненав’язливе сяйво золотистої нитки мережива – вся палітра відтінків золота і срібла в одязі, аксесуарах та макіяжі як ніколи актуальні в цьому сезоні.

І зовсім не дивно, що багато селебріті для появи на червоній доріжці зупиняли свій вибір саме на нарядах в цих кольорів. Кейт Хадсон, Енн Хетеуей, Ріанна, Кейт Босуорт, Бейонсе, Наташа Полі, Джессіка Честейн і багато інших не змогли відмовити собі в задоволенні сяяти в золотистих нарядах.

7 z

Варто відзначити, що відтінки дорогоцінних металів в одязі досить активні самі по собі, тому потрібно дуже обережно поставитися до підбору взуття і аксесуарів, щоб не переборщити з блиском. Збираючи образ з золотистою сукнею, зупини вибір на нейтральних кольорах взуття: з темнішими відтінками золота добре поєднуються чорні та інші приглушені кольори туфель, а до світлих відтінків суконь – підійдуть молочні, ніжно-рожеві та нюдові босоніжки. Разом з цим можна поекспериментувати і поєднати золоті і срібні тони в одному look’е.

6 z

Стилісти та консультанти Rent A Brand завжди готові допомогти підібрати look з золотистою сукнею з нашої колекції для особливого випадку, будь то весілля подруги, урочистий захід із суворим дрес-кодом або тематична вечірка.

Абсолютна легкість буття
Ця сукня Sue Wong в стилі арт-деко з глибоким вирізом і активним золотистим декором ідеально підійде як для камерної вечірки в стилістиці «Великого Гетсбі», так і для весілля подруги або будь-якого іншого заходу з вечірнім дрес-кодом. Додаємо відкриті босоніжки, чарівні золоті сережки Michael Kors і клатч нейтрального відтінку Bottega Veneta, щоб отримати нехай трохи легковажний, але правильний рафінований look.

5 z
Муза срібного століття
Візерунки, розшиті паєтками, виріз, який акцентує увагу на ключицях, гарний декор спини – абсолютно приголомшлива сукня Adrianna Papell, яку можна розглядати нескінченно. А дівчина, яка вибрала його, безсумнівно, виявиться в центрі уваги. Додаткових прикрас це плаття не вимагає – досить буде лише додати сережки Givenchy, мінодьер Whiting & Davis і взуття в тон сукні.

3 z

Казкова принцеса
Сукня Tarik Ediz з відкритим топом, декорованим стразами, і повітряною спідницею золотистого відтінку ніби змальований з наряду діснєєвськой принцеси, така ж казкова і дуже жіночна. Доповнюємо сережками з гранованої смоли Kate Spade New York, клатчем Diane von Furstenberg і туфлями в тон сукні.

1 z

Загадки сходу
Є щось східне в цій ніжній сукні з золотистої парчі Laundry by Shelli Segal. Досить ошатна для випускного вечора і досить безтурботна для наряду подружки нареченої. Відмінно підкреслює принади фігури, особливо стрункі ноги. Завершуємо образ босоніжками на високих підборах, різьбленими сережками Jules Smith і клатчем-книжкою Charlotte Olympia.

4 z

Бризки шампанського
Поєднання білого і золотого створює дуже чистий святковий образ. У цій сукні з колекції Cynthia Steffe хочеться танцювати, пити шампанське, веселитися і заряджати щастям оточуючих. Підсилюємо це відчуття новорічного свята золотистими босоніжками, мерехтливим клатчем Diane von Furstenberg і масивним браслетом Vintage Hollywood.

2 z

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency