Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Що взути на весілля: топ-5 весільних туфельок

Як вибрати і з чим поєднувати найпопулярніші весільні туфлі

І так, ту саму, ідеальну весільну сукню вибрано і навіть аксесуари підібрані – це безумовно гарна новина. І разом з тим вчорашні наречені, сьогоднішні щасливі дружини запевняють, що є ще одна деталь наряду, до вибору якої варто поставитися з особливою увагою – і це безперечно взуття. Моделі нових весільних туфель можна подивитися в нашій колекції.

Краса форми і обробки, ніжна шкіра, мереживо або вишуканий декор будуть прекрасно виглядати на фотографіях в сімейному альбомі. Але навіть найчарівніші на вигляд туфлі можуть зрадницьки натирати ноги, навряд чи день весілля стане для тебе найщасливішим. Зручний підйом, м’яка шкіра, правильна устілка і обробка швів – саме ці деталі відрізняють дійсно якісне взуття.

Як зрозуміти, що взуття тобі підходить? Універсальна порада – вирушай на пошук ідеальної пари в кінці довгого трудового дня, коли в ногах вже відчувається втома. Але навіть якщо тобі вдалося вибрати варіант, в якому ти себе відчуваєш ніби в хмарі, не варто нехтувати можливістю дати своїм ніжкам звикнути до обновки перед найвідповідальнішим днем ​​- протягом декількох днів виділи по 10-15 хвилин, щоб походити в нових туфлях.

Якщо весільна сукня не біла, а, наприклад, кольору шампанського, бажано заздалегідь визначитися – чи будеш ти вибирати туфлі тон в тон чи пограєш на контрасті. Якщо вибираєш перший варіант, тоді при собі варто мати зразок тканини і кілька фото плаття в твоєму телефоні.

Є думка, що популярний останнім часом активний декор – великі камені, прикраса бісером або квітами – може пошкодити довгу спідницю сукні. Щоб цього не сталося, ще при виборі туфель проведи долонею по декоративним елементам – ти відразу відчуєш, в разі якщо фурнітура занадто гостра або закріплена неправильно. Однак дизайнери, які спеціалізуються на весільному одязі і взутті, часто передбачають ці моменти.

Так наприклад, абсолютно приголомшливі туфлі Badgley Mischka з п’ятою, інкрустованою кристалами, можна комбінувати з сукнями з найніжнішого шовку, не боячись його пошкодити. І все ж таку красу не хочеться ховати, тому рекомендуємо поєднувати з короткими весільними сукнями.

2

Декоровані кристалами туфлі Kiara американського дизайнера Badgley Mischka відкривають наш рейтинг найактуальнішого весільного взуття. Висоту каблука в 10 см підтримує 2-сантиметрова платформа. Акуратний виріз французький пальчик підкреслить витонченість ніжки. Ця модель є також в ніжно-персиковому відтінку.

3

Туфлі Kiara з відкритим носком – ціна викупу 8 000 грн.

Тем, хто бажає класичної форми, варто звернути увагу на човники Poetry-II Badgley Mischka. 10-сантиметровий каблук шпилька і закритий носок дозволяють поєднувати ці туфлі з традиційними вінчальними сукнями до підлоги. Туфлі кольору айворі добре підійдуть під сукні холодних відтінків, наприклад сріблясті моделі або під наряди альтернативних кольорів – смарагдового, бордового, королівського синього.

4

Туфлі POETRY -II – ціна викупу 9 000 грн.

Не втрачають популярності серед наречених і «туфлі-пропозиція» від Manolo Blahnik, які Mr.Big взув на ніжку Керрі, коли запропонував їй вийти за нього. Стільки років минуло після завершення серіалу «Секс і місто», а ці сапфірові туфельки все ще розбурхують уяву дівчат в різних точках планети. Водночас такий інтерес пов’язаний ще з тим, що задовольняє запит американських і британських наречених щодо «чогось синього», як символу чистоти і вірності – обов’язкового атрибута образу дівчини, що йде під вінець, поряд з «чимось старим», «чимось новим» і «чимось позиченим».

5

Золотисті відтінки в цьому сезоні неймовірно популярні. Однак на відміну від минулих років, коли слід було вибирати взуття з явним металевим блиском, зараз варто віддавати перевагу неяскравим матовим відтінкам жовтого металу. Таким, як, наприклад, ці строгі човники з 10-сантиметровим каблуком Jimmy Choo. Такі туфлі вигідно відтіняють колір вашої сукні і розставлять необхідні акценти в образі. У бренда Badgley Mischka є схожа модель Ponder, але з трохи більш комфортним каблуком – 8 сантиметрів.

7

Valentino Rockstud Pump – це вже класика, перевірена часом. Продажі цієї моделі в ніжно рожевому і білому кольорах в період весіль злітають до небес. А все тому, що ці туфлі є синонім комфорту і краси. І разом з тим, вони відмінно виглядають і в повсякденних вбраннях.

6 val

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency